Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bilbo.....

Czy dziewczyna w wieku 28 lat to stara panna?

Polecane posty

ja też mam 28 lat ale nadal brak mi pracia na ślub, dzieci itd, ważne że nie czuje się na ten wiek i chyba nie wyglądam. hmmm może będe panikować jak 30 bedzie na karku bo trzeba przyznac że presja rodziny i otoczenia (mała miejscowość) jest ale ja zawsze lubilam iść pod prąd ;]

Gość moze hahaha
ja mam 27 i moja siostra mężatka dzieciata wyzywa mnie czasem od starych panien

Gość ja w tym roku kończę 25
czy jestem starą panną?:P

u mnie to jedynie babcia przeżywa że nie mam męża bo bardzo chciałaby być na moim slubie (jestem jej jedyna wnuczka a babcia ma już 82 lata) ;] ale zawsze babci tłumacze że jesli chce doczekać mjego slubu to musi żyć do 100tki ;]

Gość aliort33
a n ja jestem 33 letni a ropzwodka bez dzieci .. i co czym to sie rozni od 30l.. singielki?? nie spiesz sie i szalej ile wlezie maz i to niz fajnego mi sie wydawalo ze tez jak w bajkach

Gość taki jeden 34 latek
aliort33, jesteś lepszym "towarem" od panny w tym samym wieku. :) Ktoś Cię wziął, tzn. że jesteś sprawdzona :)

Gość jpjrdpptj
hahah sprawdzona?? Sprawdził i rzuciła czyli idąc twoim tokiem tez cos nie teges z nią?? A tak ogolnie babki do 45 roku życioa mamy ta przewage nad facetami że jest ich więcej ( dopiero poźniej sie wykruszają) więc jest w czym wybierac tak więc wybierajcie i zloozujcie bo to raczej panowie sa w części skazani na samotność heh

Gość gość
Hej wszystkim. Byłem od wielu lat samotny byłem krótko z dwoma dziewczynami ale tak wyszło ze dalej byłem samotny. Ostatnio kilka miesięcy temu poznałem fajna dziewczynę przez jeden z portali internetowych i zaczęliśmy spotykać się, ale zauważywszy ze lepiej się dogadujemy jako dobrzy znajomi , przyjaciele ,niż jako przyszła para. Ale w tym sęk że ja wciąż potrzebowałem miłości. Zamówiłem w końcu rytuał powodzenia u płci przeciwnej u rytualisty perun72@interia.pl – i już po 2 miesiącach byłem w związku. Jak dotychczas jest świetnie. W końcu czuję że żyje.