Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacha-23

Jaka śmietana do Risotto ?

Polecane posty

Gość Kacha-23

Robię risotto z kurczakiem,pieczarkami,porem,marchewką i w przepisie jest by pod koniec dodać pół szklanki śmietany -jakiej ??? Słodkiej czy kwaśnej ? Nie mam pojęcia pierwszy raz robię w ogóle risotto ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Chyba 18% bo ja robie podobne danie smaze filet z kurczaka potem por a az zmieknieje a pod koniec smietana 18% z ryzem sie to je ale chyba 18%ale nie obiecuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kromka chleba ze smalcem......
Dodaj slodkiej smietany

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rozwiewam watpliwosci ....
do risotto tylko slodka, im bardzie jtlusta tym lepiej (conajmniej 30%). ale oczywiscie jezeli ktos ma na celu ograniczenie kalorii, mozna sprobowac z 12 labo 18. z tym, ze to juz nie bedzie 'to', aczkolwiek zjadliwe na pewno bedzie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×