Gość ewcia99999 Napisano Maj 6, 2012 Nie chodzi mi oczywiście o anorektyczne wychudzenie ale na prawdę bardzo szczupłe kobiety np AnieliAngelina Jolie czy Demi Moore? Mam znajoma, 175 cm 52 kg. Dla mogę jest idealna ale słyszałam opinie że jest za chuda. Jak sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie ze za chuda Napisano Maj 6, 2012 chyba z ejest grubej kosci , to wtedy moze wygladac ladnie , szczuplo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia99999 Napisano Maj 6, 2012 mnie się ona bardzo podoba ,dążę do takiej figury, co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość almia21 Napisano Maj 6, 2012 mnie sie nie podoba sama jestem chuda i zle sie z tym wygladem czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŚredniaJa 0 Napisano Maj 6, 2012 podoba mi sie , czasami chcialabym byc taka ale nie do konca. to czasami tak mam. mam 172 cm i 60 kg daze do 57 mysle ze to juz waga idealna jak dla mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe * Napisano Maj 6, 2012 mnie sie podoba kiedyś było 55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Maj 6, 2012 No właśnie, to zależy od budowy. Ja mam 171cm, jak schudłam do 56 to nadal wyglądałam grubo. A teraz to już porażka, bo przytyłam ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach