Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uupp

co dla 3 latka na urodzinki?

Polecane posty

Gość uupp

co kupic dla 3latka na rodzinki niemam zadnego pomyslu poradzcie moze jakas zabawke fajna ale zeby na dluzej sie nia zabawil a nie ze zaraz w kat rzuci..

Gość bbgcc
ja idę na 3 urodziny do dziewczynki i kupiliśmy taki mini laptopik z grami i piosenkami - koszt 70 zł. Wa tamtym roku kupiliśmy zjeżdżalnie, na mikołaja domek dla lalek, dziadkowie kupili jej w tym roku trampolinę

Gość uupp
tyle ze to nie dziewczynka dla chlopca jest trudniej cos kupic fajnego..

Gość to i ja cosik powiem
Mój dostanie braciszka :D a poza tym hulajnogę na 3 dużych kołach spokey ladybug.

Gość i ja coś powiem
ja bym kupiła warsztat, garaż samochodowy, tera fp wypuścił jakaś serie kolejek z tomek i przyjaciele, albo zwykłą ciuchcię, może rowerek biegowy

Gość i ja coś powiem
albo zestaw lego duplo

O właśnie-może lego? Mój uwielbia,ma kilka zestawów,ale zawsze można dokupić coś następnego. Może być jeszcze zdalnie sterowany samochód na pilota, jak mają swój dom i ogród to może zestaw do koszykówki?

Gość uupp
lego nie umie skladac za male klocki,a co myslicie o rowerze na cztery kola tzn odczepiane kolka z tylu..nie jest za maly na taki rower?

Lego duplo miało być tak jak koleżanka wyżej-to są klocki dla dzieci 1+ takie duże,więc nie powinno być problemów. Rower? Zależy czy sięgnie do pedałów. My swojemu kupimy za rok na kołach 14' to będzie miał gdzieś do 7 lat. Jak dla 3 latka może 12' będą dobre. A może biegowy?

Gość i ja coś powiem
moja sobie na zwykłym rowerze nie radzi. nie umie pedałować i tylko sie denerwuje.

Gość to i ja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
moj synek skonczy w czerwcu 3 latka i rower poprostu kocha!!! Nie ma dnia bez jazdy na rowerze i radzi sobie doskonale (na 4kolkach). Jezdzi juz na nim od roku. Oprocz tego lubi hulajnoge (z tylu 2kola, z przodu 1), laptopa z grami i piosenkami tez mozna kupic. Oprocz tego uwielbia spiewac do mikrofonu, wiec w ciaglym uzyciu jest magnetofon :) http://allegro.pl/magnetofon-sing-a-long-z-mikrofonem-i2319849833.html Oprocz tego lubi puzzle, ale to na moment, klocki, dodatkowo czesto sie bawi ciuchcia, mamy z tej serii 2 zestawy http://allegro.pl/trackmaster-thomas-zestaw-artur-w-kopalni-miedzi-i2300646253.html No i ostatnio w uzyciu jest tomek na pilota http://allegro.pl/thomas-tomy-lokomotywa-para-melodie-pilot-184-6-i2320317690.html Teraz sama szukam pomyslu dla swojego synka i wiem, ze ciezko sie na cos zdecydowac ;)

Mój dopiero za kilka tygodni kończy 3 ale już dostał nowy rower. Jest zachwycony, z resztą sam wybierał. Wiem, że marzy jeszcze o młocie pneumatycznym z Mańka Złotej Rączki i gitarze.