Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronnnnikka

Anemia a zatrzymanie wody w organizmie

Polecane posty

Gość Veronnnnikka

Czy przyczyną zatrzymania wody w organiźmie moze byc anemia?

Gość dewfbcherwbgdvcfh
przyczyna zatrzymainia sie wody jest nieodpowiendia dieta.

Gość Syszunia12344
Jesli Twoja anemia wynika ze złego odżywiania to rzeczywiscie podalabym powod jak wyzej. Najpierw wylecz sie z anemii bo wiem z doswiadczenia ze ona powoduje masakre w organizmie...

Gość alisssaa
w wieku 18 lat okazalo sie ze moj organizm nie ma zelaza, krwinek czerwonych mialam 900, bialych 11.000 (moze z zerami cos myle.) Pomimo przyjmowania lekow, zastrzykow (w skutkach czarnych posladkow) nic ale to nic nie pomagalo, tak jakby organizm niczego nie przyswajal. Lekarze rozkladali rece, a rodzice sie zamartwiali. Mama bedac na wizycie u swojego lekarza (przychodnia w warszawie na saskiej kepie) dowiedziala sie ze powinnismy sprobowac picie soku z burakow. Lekarka dala nastepujacy przepis: codziennie wieczorem przygotowac 1 litr soku z burakow, dodac do niego sok z dwoch jablek i jednej duzej cytryny. Wstawic do lodowki. Pic nastepnego dnia w rownych odstepach czasu. Nie podala jaka ilosc burakow jest potrzebna na 1 litr soku, bo sa rozne buraki. Mlode, stare, male, duze. Efekt jest taki, ze juz po pol roku mialam takie wyniki badan, ze lekarze uznali to za CUD. Musialam je powtarzac kilka razy. Dzis mam 46 lat i wyniki krwi jak u mezczyzny. Zawsze pamietam o burakach w jadlospisie!!!!!

Gość Milena
Dnia 15.04.2017 o 22:42, Małgorzata02 napisał:

Są fajne leki na recepte z pomocą których można pozbyć się wody z organizmu. Zapraszam. Mogę sprzedać recepty na różne leki. Mój email: stanko.malgorzata02@wp.pl

A wiesz, że to jest karalne?