Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmvfghjfdfgm

Uwazacie sie za ładne ??????

Polecane posty

Gość bnmvfghjfdfgm

??

czasem tak, czasem nie. zależy od dnia, ale zauważyłam że z kazdym dniem jest coraz mniej takich chwil niestety

Gość Healmefromendlessnight
Czasami,ale tylko jak sie umaluje.w 80% czasu nie moge na siebie patrzec i jestem sobą zalamana

Gość punkyyy
znacznie_lepsza ,a od czego to zalezy?

Gość keksa hg
bardzo rzadko, a to za sprawa tradziku

Gość locitan
Nie, ogólnie uważam się za brzydką. Nie lubię patrzeć w lustro, b. rzadko wyglądam "znośnie" wg mnie.

od tego w jakim jestem nastroju - to głównie. na pewno też od tego jak się ubiorę, czy jestem wyspana.... nigdy nie myślę że wszystko we mnie jest beznadziejne, ale kilka rzeczy mi bardzo przeszkadza

Gość dgfhgjhkjlk
nie , jam ejst paszczak:) chociaz inni twioerdza inaczej ale ja jestem cale zycie sama wiec to chyba jednak o czyms swiadczy!

pewnie uznacie mnie za narcyza, ale jeszcze kilka lat temu, co ja mowię, jeszcze rok temu miałam takie chwile że patrzyłam w lustro i myslałam sobie że jestem naprawdę, naprawdę piękna teraz już niestety tak nie mam...

Gość bnmvfghj
czemu juz sie za taka nie uwazasz ....??

nie wiem. po prostu. chyba się zmieniłam to jest dziwne - kiedy widzę dziewczyny na ulicach, choćby najpiękniejsze, nigdy nie myślę sobie jaka jestem brzydka ale kiedy oglądam jakiś film, i widzę piękną, mądrą dziewczynę, kobietę, to od razu przez kilka dni czuję się brzydka, bardzo pospolita. taka nijaka. bez wyrazu, bezwartościowa.

kiedyś uważałam się za bardzo ładną, obecnie myślę ze jestem trochę ponadprzeciętna. zresztą powoli traci to dla mnie znaczenie :)

Gość rabbit junk
uważam się za ładną, jak się umaluje tym bardziej, tylko niefotogeniczna jestem :(

Gość nm,mnbvbnmlkg
wiesz wiadomo ze w telewizji te aktorki sa wypicowane prawie wiekszoscnie masz sie czym przejmowac a co WAM sie w sobie Nie podoba?

nie mam czegoś takiego przy aktorkach, które są uznawane za symbol seksu, np. megan fox. raczej takie przeciętne dla innych, ale one mają coś w sobie, wyraz twarzy, to jak się zachowują. .. to przy nich czuję się bezwartościowa. co mi się nie podoba? nos, ciało, no i do tego cierpię na hirsutyzm. możecie się śmiać ,ale to jest dla mnie tragedia.

wygląd to wygląd, już prawie nie ma dla mnie wartości. może dojrzewam, albo brzydnę? :D w każdym bądź razie mój tok myślenia ewoluował, ale nie widzę w tym wad. zaczynam się w pełni akceptować. z wszystkimi niedoskonałościami. :) oczywiście nie zamierzam się zaniedbać :P

Gość bnmvfghjfdfgm
WIESZ TERAZ ZYJEMY W TAKICH CZASACH ZE DEPILACJA JEST NA PORZADKU DZIENNYM TAKZE NIE PRZEJMUJ SIE TYM MOWIA ZE KOBIETA JAK MA WIECEJ OWLOSIENIA JEST BARDZIEJ NAMIETNA:d

uważasz że to łatwe codziennie depilować całe ciało? dobrze że chociaż na twarzy mi nie rosna. tylko tego by brakowało

Gość bnmvfghjfdfgm
Ja tez sie codziennie depiluje;)

Gość ikjolk
Jennifer sliczna jesteś i bardzo kobieca .Jesteś tu królową.