Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmvfghjfdfgm

Uwazacie sie za ładne ??????

Polecane posty

Gość cvgtry
taj jennifer jest piękna i bogata do tego jest moim idolem

a to masz czas :) w tym wieku , do niedawna tez stawiałam sobie za wzór jakieś piękności, czułam się źle no itd. do reszty sama dojdziesz :P

Gość zzzxxxyyy
no jeżeli kafetrianki uwazają się za ładne ,to nikt mi nie wmówi ,ze polacy to pesymiści

Gość inżynierkaa
nie, ładna nie jestem i brzydnę cały czas. głónie dlatego, że jestem grubsza niż te 3 lata temu.. aczkolwiek jest jeden malutki plus, na pewno ubieram się seksowniej, co powoduje, że koledzy uważają że teraz jest dużo lepiej, jednakże wiadomo, pustych komplementów można nasłuchać się zawsze i wszędzie.

pijany - a Ty ile masz lat? wiecie co, to nawet nie chodzi o wygląd. po prostu cała czuję się bezwartościowa. czuję że na nic nie zasługuję, że niczego nie jestem warta. wiem, wiem, strasznie narzekam, ale to czasem pomaga :P

21 :D musisz zmienić system wartości, wygląd to dodatek. ale niestety, większość po nim ocenia. to trudne :O

Gość mimo że mam teraz 37
lat to dalej jestem ładna. Figury mogą mi zazdrościć nastolatki, do tego jestem wysoka, blond włosy, zielone oczy, mam dziewczęcy głos i miło mi jak jacyś gówniarze się za mną oglądają albo jak kobieta w sklepie pyta się jaki bilet: normalny czy ulgowy? Wierzyć nie musicie. Dodam, że jak miałam te 20 czy 25 lat to byłam urocza, ale bardzoooooo nieśmiała i to mnie ograniczało. Teraz jestem pewna siebie, znam swoją wartość i nie czerwienię się z byle powodu jak kiedyś.

nox - no właśnie o tym myślałam. ryczeć mi się chce - to nie jest tak że jestem beznadziejna. wiem o tym, ale paradoksalnie tak się czuję. nijaka. czuję że nigdy nie przezyję czegoś pięknego, że wszystko będzie takie jałowe. dobra, ale poleciałam, nie o tym jest temat :P

Gość aqwewe
ja nie mam hirsutyzmu ale tez ejstem owlosiona, nie gole sie bo niestety nie popieprzylo mnie na tyle by potem byc obrosnieta szczecina. mam owlosione cale cialo ale sa to miekkie wlosy , fakt ze dosyc dlugie no ale trudno

Gość aqwewe
hmm no sa ciemneijsze widac je no ale nie sa czarne jak meski zarost

Gość aqwewe
duzo, mam pelno tyc wlosow wszedzie, nawet na wewnetrznej stronie rak, caly rzuch , cale plecy, tylek klatka peirsiowa piersi...., twarz masakra

Gość aqwewe
nie, nie robie, bop co mialabymz robic? obrosnac z czasem w szczecine? i tak gole tylko to co trzeba i co goli kazda normalna dziewczyna. A Ty jak masz?

ja golę nogi(całe), ręce w lato co kilka dni. i tyle. kilka razy ogoliłam plecy i brzuch ale nie robię tego więcej bo potem będzie jeszcze gorzej. a jaka jest reakcja mężczyzn, kiedy widzą cię nagą?

Gość aqwewe
tu mam problem bo nie sypiam:) wstydze sie tego:) a Ty juz spalas?

Gość aqwewe
a te rece to golisz do ramion? ja mam ten problem ze nie moge tego zrobic bo ma cale owlosione rece i musialabym i ramiona golic , doslownie cala siebie by nie bylo znac gdzie gladkie a gdzie wlos bo ta granice jednak widac

tak, ale to był czas kiedy byłam gładziutka bo się ogoliłam więc o niczym nie wiedział. ale żaden facet jeszcze nie widział tych wlosów. boję się tego.

nie, rece do łokci, bo wyżej nie ma tragedii. :) najgorsze są plecy a tam nie mam możliwości się ogolic. nie jestem akrobatką. a u ciebie gdzie jest najgorzej?

Gość aqwewe
najbardziej wstydze sie piersi i brzucha no i rak......ech taka to zmora, jesli to znaczy ze mam byc bez faceta to mam to gdzies. mam kolezanke ktora na plechach ma juz normalnie meski zarost, pewnie te plecy nie raz golila

chyba jedynym ratunkiem dla nas jest depilacja laserowa. tak się zastanawiam - depilację laserową można przeprowadzać na całym ciele?

Gość aqwewe
zeby miec depilacje laserowa to trzeba miec czarne wlosy

na piersiach masz włosy na otoczkach czy całe? ja na szczescie na otoczkach tylko, więc radzę sobie pęsetą.

Gość aqwewe
i kasy pelno a ja nie zamierzam golic wlosow by byly czarne