Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość safnsvoasvbao

Sytuacja w pociągu

Polecane posty

Gość safnsvoasvbao

Czemu ludzie jesteście tacy kurwa popierdoleni w większości? Chodzi mi o sytuację w pociągu taką, że siedzę sobie na siedzeniu, po czym dosiada się ktoś obcy obok mnie i nie potrafi zachować choć małej przerwy i siada tak, że mnie dotyka. No kurwa nienawidzę takich ludzi. Można przecież bez problemu siąść 2 cm obok i dalej będzie wygodnie ale nie kurwa zawali się tym swoim cielskiem. Pomijam już to że jestem w miarę szczupły i nie zajmuję nawet całej swojej połówki, a ta druga osoba i tak kurwa wkroczy na mój teren. A co najlepsze po zwróceniu uwagi oczywiści zaczyna się złe patrzenie i niezrozumienie. Co za kurwa bydło. Już pomijam też machanie kurwa rękami przy czytaniu gazety i szturchanie wtedy łokciem. Zero kurwa inteligencji, kultury i rozsądku, bo któregoś razu ktoś może przypierdolić takiej głupiej osobie. Ogar kurwa narodzie głupi.

Gość ruchałbym
a co gdyby to była atrakcyjna blondynka i usiadła tak, że dotykałaby Cię, co wtedy?

Gość safnsvoasvbao
To samo. Wyjebane mam kto siedzi obok, ważne żeby zachował dystans bo zwyczajnie tego wymaga kultura i ja osobiście.

Gość ruchałbym
Zauważyłem ostatnio, że lubią się do mnie dosiadać ładne długowłose blondynki i ocierają się o mnie specjalnie :-) Nie mam nic przeciwko temu. Jedna nawet usiadł mi na kolanach, ale to było akurat w metrze w momencie kiedy pociąg ruszał. Niezręczna sytuacja dla kobiety, za to dla mnie bardzo przyjemna. :-) A może to podryw?

Gość smilesmilesss
Ludzie mają poważniejsz kurwa problemy niż to, że jakiemjs kolo nie pasuje to że ktos o 2cm za blisko siedzi. Ogarnij się.

Gość dobre dobre :)
chyba masz nerwicę

Gość ruchałbym
Raz w pociągu metra był taki tłok, że przykleiła się do mnie piękna długowłosa blondynka. Stała na przeciwko mnie, miała ładne perfumy na sobie i powalające spojrzenie. Czułem jej bliskość, czułem jej jędrne piersi i uda :-)

Gość safnsvoasvbao
To jest forum, tu nie muszę być kulturalny. Nie obchodzą mnie problemy obcych osób. Jedynie moje i moich najbliższych. Jakoś wątpię czy wam to nie przeszkadza. Mnie to niesamowicie irytuje i oczekuję od ludzi myślenia. Ja nie zawalam się na kogoś nigdy bo potrafię sobie wyobrazić to, że może się to tej osobie nie spodobać. Szkoda tylko że mało jest myślących osób. Bo wbrew pozorom takie drobnostki właśnie bardzo wpływają na samopoczucie.

Gość Noirikirkaa
prawik na bank..pewnie sie boi ze ktos wymaca jego 2 cm gliste w gaciach....

Gość hahhahahha::DD:
kuurwa, jaki frustrat:D

Gość ruchałbym
Raz jechałem szalonym autobusem w okolicach starego miast gdy remontowany był odcinek mostu śląsko-dąbrowskiego. Autobus wchodził w ostre zakręty przy dużych prędkość i przed światłami gwałtownie się zatrzymywał. Obok mnie stała wtedy ładna długowłosa blondynka i w pewnym momencie wpadła prosto w moje ramiona. Nie ukrywam, że się wtedy podnieciłem :-)

"To jest forum, tu nie muszę być kulturalny." - kulturalnym się jest albo nie, nie można raz być kulturalnym a raz nie być "Nie obchodzą mnie problemy obcych osób. Jedynie moje i moich najbliższych." - ciekawa jestem co cię skłania do myślenia że twoje problemy kogoś obchodzą w takim razie ;) dobra, nie zaśmiecam ci topiku - pisz sobie, może ochłoniesz ;)

Gość safnsvoasvbao
"ciekawa jestem co cię skłania do myślenia że twoje problemy kogoś obchodzą w takim razie" nie napisałem tego po to żeby się wyżalać, tylko po to żeby chociaż jakaś część ludzi zaczęła myśleć. Jak cię nie obchodzą spoko, ale nie miej potem pretensji jak zarobisz w mordę od jakiegoś mniej spokojnego człowieka niż ja, albo jak ktoś będzie robił coś co tobie nie pasuje. "kulturalnym się jest albo nie, nie można raz być kulturalnym a raz nie być " to prawda, z tym że wśród ludzi można się zachowywać kulturalnie nawet jak się nie jest osobą kulturalną. I ja tak postępuję.

Gość Last paradise
To jak jesteś taki wrażliwy panicz to sobie jeździj autem, a nie pociągiem lamusie.

Gość cruella de mon:)
od ciebie w morde? litosci, chłopczyku dorosnij:D ps. swoja droga niezly leszcz z ciebie-normalni faceci jezdza swoim samochodem, takie niemoty i frajerzy popylaja pociągiem:D

Gość safnsvoasvbao
"od ciebie w morde? litosci, chłopczyku dorosnij" widać czytanie ze zrozumieniem to już za dużo dla niektórych. "ps. swoja droga niezly leszcz z ciebie-normalni faceci jezdza swoim samochodem, takie niemoty i frajerzy popylaja pociągiem" gówno mnie obchodzi co uważasz za normalne i co nawet 99% ludzi uważa za normalne. postepuję zgodnie ze sobą i mogę nawet bryczką popylać jak mi się umyśli i chuj ci do tego. ludzie ograniczeni wlaśnie prezentują twój tok myślenia. "To jak jesteś taki wrażliwy panicz to sobie jeździj autem, a nie pociągiem lamusie" będę jeździł czym mi się podoba

Gość cruella de mon:)
ja piernicze, chłopczyku pisz, pisz-niezły ubaw mamy tu z ciebie:D

Gość Last paradise
"będę jeździł czym mi się podoba" No to po co ten temat? Chyba jednak ci się nie bardzo podoba podróżowanie pociągiem, skoro tak narzekasz jak mała dziewczynka.

Gość safnsvoasvbao
śmiej się śmiej. jak już nic innego ci nie pozostało to proszę bardzo.

Gość piłke kopać chcesz
"będę jeździł czym mi się podoba" będziemy dotykac kogo nam się podoba :classic_cool:

Gość safnsvoasvbao
"Chyba jednak ci się nie bardzo podoba podróżowanie pociągiem, skoro tak narzekasz jak mała dziewczynka." Podoba mi się podróżowanie pociągiem. Widać ludzie lubią sobie dopowiadać prawda? Nie podobają mi się tylko głupi ludzie. Bo część potrafi się zachować a część nie.

Gość rece opadaja normalnie
taki pyszczacy macho jestes? tak? na kafe potrafisz bluzgami i wyzwiskami leciec? ciekawe czemu nie powiedziales tego samego co tu napisales tej osobie, ktora cie tak tykala i wkurwila?!!! czemu??? bo pewnie bys wpierdol dostał i reszte trasy z buta maszerował nasz ty bohaterski slowny komandosie:Dtaki mocny w tekstach jestes? jakbys mial ciulu choc troche odwagi to bys kazal tej osobie spierdalac w podskokach,a tak skuliles uszy, podwinąłes małą kite i tyle cie było:O A potem przylazles na forum dla kobiet sie wyzalic:O Haha:DZenada:D

Gość safnsvoasvbao
kolejny debil nie umiejący czytać. brawo kompromitujcie się dalej a tym razem ja będę miał ubaw ;)

Gość Ganta
Też tego nie lubię :O

Gość kapslowalowa
ludzie ogranijcie się, dlaczego tak tyracie autora? tu jak tylko się wyczuje, że ktoś jest zdenerwowany, zbulwersowany czymś, to zaraz tylko prowokują i wkuurwiają specjalnie. Po co? Dowartościowaliście się? uważacie, ze macie "lepsze" problemy? Ja się zgadzam z autorem, bydło nie wie co to znaczy strefa intymna.

Gość kapslowalowa
autorze nie ma co dyskutować z tymi idiotami, którzy się tu wypowiadają. oni jakos się chyba podniecają tym, ze kogoś wyzywają i wkurzają, prowokują. daj na luz, tu większosc cie zaatakuje, a nie zrozumie!

Gość okoroko
autor jest pierdolnietym psycholem i tyle w temacie

Gość plum o plum
no ciekawe kto zaczal pierwszy wyzywac....

Gość safnsvoasvbao
ja bym tego tyraniem nie nazwał. zresztą uważam, że na każdy zarzut odpowiedziałem. nie twierdzę też że jestem kulturalny, ale wśród ludzi potrafię się zachować i nie naruszam niczyjej prywatności.