Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka896

Małe piersi ;( Sami oceńcie

Polecane posty

Gość migotka896

Nie wiem czemu usunęli mój wcześniejszy temat, gdzie podałam linki do zdjęć sowich małych piersi i prosiłam o ocenę czy naprawdę są tak tragiczne. Przecież były juz takie tematy i nikt ich nie usuwał takze nie rozumiem o co chodzi :/ Ponawiam temat, dodając fotki. To mój największy kompleks i boję się ze nikt go nie zaakceptuje :( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3029e0697e0c1a86.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0fdd97b3be7c5691.html#

Gość Jenna11
nie masz takich małych zrób zdjęcie troche z daleka albo z boku jak stoisz

Gość lkoijuhgyvf
maciupkie, nie zainteresowalbym sie toba, zreszta od zawsze lubie duze piersi, zonka ma 70 D :)

Gość fajnyy
sliczne sa... mmmmm... naprawde sa w sam raz

są bardzo ładne, jestem wielbicielem małych dużo jest wielbicieli mniejszych. ile masz lat? śliczne sutki

Gość migotka896
co do wzrostu to mam 163 cm, a wiek 22 lata prawie, takze juz sie nie łudzę ze urosną :( to pewnie geny, jestem bardzo bardzo szczupła i nie mogę kg żadnego złapać takze pewnie dlatego nic pod bluzką nie mam , cięzki moj los, nie wiem czy kiedykolwiek je komuś pokażę :(

piersi się nie liczą. jesteś szczupła ciesz się z tego. uwodzi się charakterem ;) możesz być obiektem pożądania bez problemu

Gość fajnyy
no przestan... naprawde sa ladne... pozatym faceci zwracaja wieksza uwage na tyleczek, buzke niz na piersi.. naprawde mi sie podobaja...

powiem ci tak. jak masz 163 i masz takie piersi to oznacza, że wszystko jest w porządku a jakbyś miała 180 i takie piersi to by raczej nie było ale też by uszło ;D Pozatym jesteś młoda dziewczyna i nie ma co panikować amatorzy i fanatycy walorów kobiecych znajdą się wcześniej czy później. Jest idealnie i nie narzekaj xd

Gość fajnyy
bardziej patrzymy na cipke.. glowka do gory... mi naprawde sie podobaja...

Gość Jenna11
masz jeszcze inne fotki piersi?

Gość fajnyy
bardziej patrzymy na cipke.. glowka do gory... mi naprawde sie podobaja...

Gość Jenna11
masz jeszcze inne fotki piersi?

kto patrzy ten patrzy ;] charakter, charakter i jeszzce raz charakter. Kto wybierze dziewczynę z dużymi balonami ale za to z pustą głową i płytkim rozumem? Musisz być sobą i to pokazywać (znaczy tą swoją osobowośc :D)

Gość Dek@ przestań
robić sobie zdjęcia na kibelku - a cycki jak cycki, faktycznie małe

Gość migotka896
Jestem sobą, mam znajomych, w tym mężczyżn, niektórzy koledzy chcą się ze mną umówić, ale unikam tego bo wiem ze przy zblizeniu doznają szoku :(

Gość fajnyy
przestan juz... bo sluchac nie moge... ja bardzo bym chcial sie z toba umowic... a piersi juz widzialem... i usmiechnij sie

i ja bym się umówił gdyby nie ta zbyt młoda krew w żyłach ;] Ogarnij się i umów się z kolegą

raczej doznają wzwodu;-) robisz sobie problemy masz złe przekonanie, na świat patrzysz pesymistycznie, twoje piersi są cudowne mogło by być gorzej. Popracuj nad pewnością siebie nie nad piersiami w niej tkwi problem

te kobiety tak udają, że coś jest z ich ciałem nie tak? Nie mają z kim pogadać? Ruszcie dupeczkę na miasto albo spędź miło czas :D

Gość migotka896
Heh, łatwo mówić facetom o naszych brakach :( Całe moje ciało mnie denerwuje, tu rozstęp, tam za chude nogi i ten brak piersi :( Jedyne co znośne w mej osobie to twarz, ponoć mam ładne oczy i wiele osób mi to mówi, ale coz, ładne oczy nie zastąpią biustu :(

Gość takajednaosiemnastka
ja mam mniejsze piersi od ciebie...na początku kochałam się z chłopakiem w koszulce.. bałam się je mu pokazać...no ale odważyłam się, i nic na ich temat mi nie powiedział... Zresztą, chyba mi nie powie- ale małe!! Przed tym jak postanowiłam się rozebrać stanik i bluzkę przed nim, często mi powtarzał, że akceptuje mnie taką jaką jestem, i myślę że to dodało mi odwagi.. Zresztą mam cudowny tyłek, też mi to często powtarza, normalnie się napatrzec na niego nie może, a maca go prawie ciągle:D więc przynajmniej tyłek mam fajny:p no ale najważniejsze jest to , że on mnie akceptuje taką, jaką jestem, bo ja do końca siebie samej nie mogę jakoś zaakceptować.. A brzydka nie jestem... Tylko te cycki... Ale na basen nie pójdę.. Ni chuja.. Wstydzę się ich..

dziewczyny popracujcie nad pewnością siebie. Może od afirmacji zacznijcie np: Kocham i aprobuję siebie i ufam biegowi życia . trzy razy dziennie aż uwierzycie w siebie

Gość migotka896
Ja mogę to sobie mówić, ale będę się okłamywać, niestety takie życie, nie uwierzę że coś czego nie ma może być piękne :(

Kaman, jak masz faceta w łóżku, to znaczy że napatrzył się na Twoje cycki wcześniej i jest OK. W takim momencie facet tylko myśli o tym, czy mu zrobisz loda i czy to, co masz między nogami jest milutkie i wilgotniutkie. Z drugiej strony nie wciskajcie kitu o charakterze. Na charakter podrywają faceci. Znam dziewczyny, które bezczelnością i odwagą nadrabiały "inne niedobory", ale to wyjątki, które pewnie teraz są politykami. Inaczej mówiąc, nie panikować. Właścicielka piersi ze zdjęcia niech pamięta, że są przepiękne, nie zwisają, może nie są duże, ale tobie właśnie zdjęcie bluzki będzie działało na plus - co może i wygląda na małe w swetrze, jest bardzo ladne bez swetra. Nos do góry.

migotka896 piersi aż tak się nie liczą. to tak jak by powiedzieć że faceci z mniejszym niż 18cm są bardzo słabi w łóżku. To jest mit często powtarzany przez osoby co nic ciekawego nie perzyły. Myślę że piersi to usprawiedliwienie dla ciebie by nie robić nic ryzykownego. Charakter jest bardzo ważny mała sonda jaki charakter jest lepszy u dziewczyny lekko zadziorny czy skryta cnotka ? Afirmacje podobno działają

Gość pole a ppole
autorko ja mam mniejsze piersi od Twoich i uwierz mi, ze facetów sie kolo mnie kreci, ze hohoho :P kiedys tez mi przeszkadzalo, ze sa takie male (75 A), ale dzis w 100% je akceptuje i faceci tez widza, ze lubie swoje cialo i na to leca! musisz byc pewna siebie i przede wszystkim nigdy nie mow na glos co Ci sie w Tobie nie podoba!!! zostaw to dla siebie, a przy facetach badz odwazna i pewna siebie, a zobaczysz co sie bedzie dzialo :D:D:D