Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomass24

Natrętna

Polecane posty

Gość tomass24

Witam Już pół roku szefowa mnie kokietuje i daje jasne sygnały, że relacja pracownik kolega z pracy - szefowa jej nie odpowiada. Próbowałem jej to wybić z głowy nigdy nie powiedziałem wprost, że nie szukam takich przygód. Próbowałem już wszystkiego pod prace przychodziły moje Ex, koleżanki, dziewczyny kumpli był okres, że przez miesiąc od pon. do pt. przychodziła inna dziewczyna czułe powitanie przytulenie, buziak łapałem za tylek wszystko. Niewiem co mam już zrobić żeby dała mi spokój. Szefowa ładna 35 lat mężatka, małżonek stworzył firme ona panuje tylko w jego trzonie. Gdyby był jakiś romans między nami moja kariera potoczyła się inaczej. Jakieś rady co mam robić?

Gość terewere
karierę :))

Gość AS26
Poszukaj sobie nowej posady, bo to się kiepsko skończy. Olejesz: będzie się mściła, dasz się skusić: wpadniesz w sidła.

Gość tomass24
Mam 24 lata. Tak ewidentnie jej się podobam

Gość tomass24
Pracy raczej zmieniac nie chce. Pracuje w zgranym zespole, zarabiam dobre pieniądze. Wiec to raczej ostateczność

Ty to masz dobrze! Praca i pieniądze. Jak wyglądasz? Masz dziewczynę na stałe? Pokaż szefowej że masz kogoś na powaznie!

Gość tomass24
Nie mnie oceniać jak wyglądam, ale skoro mam jakieś powodzenie u kobiety to chyba nie jest tak źle heh. Obecnie jestem sam. Pokazywałem, że skacze z kwiatka na kwiatek, wcześniej, że mam stała partnerkę która bardzo kocham i nic..

Oj chłopie przepierdolone masz życie! Szukaj dziewczyny a nie na niby że masz. Kobiety są takie że wiedzą kiedy facet kogoś ma na stałe. Sama jestem kobieta młodszą od ciebie o rok. Miałam kiedyś taki przypadem że podobałam się żonatemu z dzieckiem. ignorowałam go teraz mam spokoj. dlaczego nikogo nie masz?

Jakiś czas temu skończył się mój 2 letni związek. Uciekałem w prace nikogo specjalnie nie szukałem. Tak jakoś wyszło

tomass 24 a ta szefowa ładna co nie kocha swojego męża i dzieci. chce rozwalić rodzinę swoja jakas walnięta. szukaj dziewczyny tam gdzie mieszkasz zadna ci sie nie podoba gdzie mieszkasz?

to jakieś rady? bo mam dylemat czy tracić dobrze płatna robote, super ludzie przez romans z ładna, sympatyczna 35 latka mężatką, małżonek bardzo wpływowy człowiek moja kariera w Polsce dno i wodorosty czy odrazdu wyjeżdzać do stanów zarabiać być może wieksze pieniądze, ale presja i widoczne wyniki od wejscia do firmy?

Lucero być może szefowa szuka rozrywki małżonek z 20 lat starszy być może coś nie domaga ma kochanki nie mam pojęcia, dzieci chyba brak. A co do dziewczyny nie mam problemów tylko pytanie czy kogoś szukam na stałe? Nie mam żadnego ciśnienia..

Jak szefowa cię zaczepia to ją ignoruj po prostu! Rozumiesz! Kto cię zatrudnił on czy jej mąż? Przyprowadz jakąś ładną dziewczynę tam gdzie pracujesz i powiedz że to twoja przyszła żona. Ale znająć takie kobiety to jak się z nią nie przespisz mozesz wylecic? Moja rada to może szukaj innej pracy!

Moja szefowa jest bardzo atrakcyjną kobietą nie jednemu facetowi zawróciła by w głowie. Nie głupia, ładna, fajnie się z nią rozmawia być może żeby była sama coś by było nawet ten wiek mnie tak nie razi, ale ja jako kochanek odpadam za dużo ryzykuje.

Tomass 24 Udawaj dobrze przed nią! Ze kogoś masz! No dobra przyznam ci się kiedyś też udawałam ze kogos mam przed mezczyzną i się udało. odczepił się. ale to musi troche potrwać jak mieszkasz w duzym miescie to kogos znajdziesz na niby np kolezanke ktora ona nie zna lub miej duzo kobiet co tydzien inna to tez ja odstraszy!

No widzisz rozdarty jestes wykorzystuje twoja słabosc typowe dla kobiet w tym wieku mąż na pewno brzydki nie podoba sie jej tak nie myle sie?

Gość AS26
Niestety w sytuacji gdy nie masz nikogo poważnie na oku lepszy byłby wyjazd do Stanów. Taka przygoda może Ci zrujnować życie, bo to po prostu niepotrzebna komplikacja. Potem wchodzi w grę rozwój kariery, tajemnice, szantaże, zazdrość. A nie daj Boże szefowa się zaangażuje, a Ty poznasz jakąś dziewczynę, którą pokochasz nad życie. Weź to na zimno. Za duże ryzyko.

No łysiejący facet z brzuchem to chyba nie jest szczyt marzeń atrakcyjnej kobiety. Myślałem, że to potrwa chwilke i sobie odpuści, ale trwa to już tak długo jej sms'y podszczypywanie w pracy, dzikie teksty. Nie mówie, że mnie to nie kręci, ale nie z jej ust dobrze by było żeby sobie odpuściła.

Dziewczyna na stałe dobre udawanie przed nią, czy panna co noc nie łyknie tegoo.

Gość AS26
Sama z siebie nie odpuści. To zresztą wiek, w którym kobieta szuka potwierdzenia swojej atrakcyjności (Twoja odmowa ją rozsierdza i intryguje, dlatego się robi nachalna), ma też największe potrzeby seksualne. Grząski grunt.

Jezu jaki problem! nie wiem jak ci pomóc! niech na forum ktoś doświadczony się wypowie. znajdz sobie porzadna dziewczyne. I daleko od tej baby czyli szefowej! i zmien numer telefonu albo miej dwie komorki!

Ale nie mogła wybrać kogoś innego tylko mnie się uczepiła smsy od szefowej typu "że ma na mnie ochotę", "połączenie czekolada+twój tors i ja czekam" niewiem jak na to reagować w normalnej sytuacji dla mnie była by to zachęta, ale ludzie to moja szefowa chociaż żeby byłą rozwódka, czy wdową..

Gość nie kochanek...
Witaj. Mam podobna sytuacje do Twojej, tyle ze pod drugiej stronie barykady jest kolezanka z pracy, 32 lata, ladna, zgrabna, mezatka, z dzieckiem na koncie. Uwziela sie na mnie i nie mam pomyslu jak ja splawic. Wszystkie metody na razie biora w leb. A pracuje w tej od niedawna. Nie za bardzo mi sie usmiecha zmieniac prace. Poradzcie cos, bo te niektore kobiety maja klapki na oczach i nie da im sie przetlumaczyc, ze nic z tego nie bedzie.

Lucero myślę nic by sobie z tego nie robiła, że mam kobiete na stałe która kocham chce spędzić reszte życia, a ta moja miłość cierpiała by przez to a napewno chciałbym uniknąć zranienia bliskiej mi osoby

Gość Sony Sony
Powiedz jej ze jestes gejem

Niestety nie mogę tutaj wstawić swojej fotografii. Jestem z Warszawy.