Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napppoleonkkaaa

jakie dokumenty do pracy do UK WAZNE

Polecane posty

Gość napppoleonkkaaa

czy pokazuje sie gdzies mature? swadectwo ukonczenia szkoły średniej? czy sie moze tlumaczenia tych dokumentów, a jak z licentacjatem?? zaswiadczenie o neikarlanosci?? czy to trzeba przetłumaczyć i jak to zrobic?? czy wogole sie to pokazuje jak jestem z tymi referencjami jak pracowałam w markecie(przed studiami) to mam podac ich dane żeby sobie zadzwonili, adress sklepu czy konkretne osoby?? czy świadectwo pracy się pokazuje tłumaczone czy cos??, czy to jest wogole istotne a pózźniej czy po prostu chodze i zostawaiam CV?? czy cos jeszcze robie??

Gość napppoleonkkaaa
up up kochani bo jestem zielona :/

Gość napppoleonkkaaa
up up up

papiery i świadectwa weź, ale tłumaczyć to radzę tu na miejscu - jest dużo taniej niż w Polsce i można wszystko załatwic przez internet...zaświadczenie o niekaralności bywa ważne przez określony czas, więc jeśli nie masz już pracy nagranej, gdzie tego potrzeba to jest to zbędny papier - zdązysz to zrobić na miejscu, referencje - kontakt, może jakiś list polecający - jakby Ci się udało go wydostać... mi papierów oryginalnych nikt nie sprawdzał, a list od pracodawcy zrobił wrażenie, mimo, że był nie podpisany;)

Gość napppoleonkkaaa
dzieki bardzo :) strasznie mi ułatwiłeś bo nie mogłam sie dokładnie doszukać a jeszcze co do tej referencji czy wystarczy podać adrees e-mail i telefon gdzie pracowalam - czy to może wygladać w taki sposób??

nazwisko jakiegoś managera - kogoś z kim będzie można pogadać

Gość napppoleonkkaaa
tylko jak to była praca w PL to też im podac?, ja nie wiem czy ci moji kierwonicy umią angielski

Gość napppoleonkkaaa
no nic bardzo Ci dziekuję rozwiałeś wiele moich wątpliwości

Gość napppoleonkkaaa
dzieki :)

Gość numerowaa
Dokladnie tak, jak napisala Zona, swiadectwa nie sa potrzebne do pracy, nikt nie bedzie sprawdzal zaswiadczenia, ze masz mature czy studia. Chyba ze idziesz na studia. Zaswiadczenie o niekaralnosci pracodawca sam Ci wyrobi tutejsze, jesli bedzie potrzebne. Najwazniejszy jest paszport, moze Ci sie tez przydac dowod osobisty i prawo jazdy jesli zakladasz konto w banku jako poswiadczenie adresu zamieszkania (moze to sie zmienilo, ale mi zalozyli konto w banku wlasnie na podstawie dowodu i prawa jazdy jako ze na paszporcie nie ma adresu, a w UK bylam krocej niz 3 miesiace).