Dominika Paleta 0 Napisano Maj 6, 2012 Chce pogadać z facetem co ma 30 lat! Na temat mężczyzn! Mam pewien problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki jeden 34 latek Napisano Maj 6, 2012 Równo 30? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki drugi 32 latek Napisano Maj 7, 2012 no właśnie..równe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominika Paleta 0 Napisano Maj 7, 2012 Mogą być po trzydziesce nie równo! Do pogadania na gg! Na tematy pewnych spraw! Do mnie piszą sami dwudziestoletni mężczyzni! Te po 30 dziesce są inny inaczej poszczegają świat! Więc kto tu ze mna pogada! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jakieś bzdury Napisano Maj 7, 2012 niektóre męszczyźni po 30tce poszczegają świat tak samo jak te 20 letnie :D Analfabetko patentowana :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominika Paleta 0 Napisano Maj 7, 2012 Nie jestem analfabetką! Jesteś tu kobietą! Pytanie nie do ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieznajomy20120507@op.pl Napisano Maj 7, 2012 Mam 35 lat. Email w nicku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominika Paleta 0 Napisano Maj 7, 2012 masz gg? Wolny i z skąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominika Paleta 0 Napisano Maj 7, 2012 moze tu jest ktos normalny w tym temacie do zwykłej rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieznajomy20120507@op.pl Napisano Maj 7, 2012 Mam GG ale nie podam na forum :P Jestem wolny, z Polski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominika Paleta 0 Napisano Maj 7, 2012 ile masz lat skad jestes imie twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miliana23 Napisano Maj 7, 2012 moze jeszcze niech ci poda rozmiar buta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominika Paleta 0 Napisano Maj 7, 2012 Dziekuje wszystkim temat zamkniety! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak jest kasiasty Napisano Maj 7, 2012 Ty szukasz porady czy seksu z nieznajomym?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieznajomy20120507@op.pl Napisano Maj 7, 2012 Marek z Milanówka :D rozmiar buta 45 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieznajomy20120507@op.pl Napisano Maj 7, 2012 Marek z Milanówka :D rozmiar buta 45 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach