Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oanananaaaaaaa

usunelam ciaze

Polecane posty

Gość oanananaaaaaaa

.. a teraz chce miec dziecko. Zrobilam to w grudniu, los plata figle, nie potrzebuje oceny i bluzgów. Otóz moje pytanie brzmi, czy jest tu ktos, kto zaszedl w ciaze po aborcji?

Gość kickaaa
mam nadzieję,ze nigdy już nie zajdziesz,nie staraj się nawet

Gość oanananaaaaaaa
tak sadzilam, ze na forum dla matek nie mam szans na odpowiedzi, ok

Gość luziabuzia
może poszukaj na www. morderczynie.pl?

Gość oanananaaaaaaa
pytam normalnie bez agresji, czy jest tu jakas osoba ktora usunela ciaze, nie bede sie wdawala w agresywna polemike

Gość posłuchajmnietylko
tutaj na tym forum sa też kobiety po przejściach,które np straciły ciązę,upragnioną i wyczekaną czego tu szukasz?prowokacji? usunełas?twój problem ale nas to nie obchodzi

Gość oanananaaaaaaa
niczego nie szukam, nie szukam oceny, wierze ze w tym kraju jest procent kobiet, ktore musialy podjac decyzje o usunieciu a w dalszym etapie zycia pragna zalozyc rodzine moze powinnam napisac na czeskim forum, tam np. aborcja jest legalna lub na jakims femistycznym, w swiecie tego forum nie mam szans na rozmowe

Gość ferejia
najlepiej dziewczyne skrytykowac swoja miara, a nawet nie wiecie czemu tak postapila, i pewnie nigdy nie bedziecie musialy stawac przed takim wyborem

Gość oanananaaaaaaa
dziekuje ferejia......

Gość jainnataka
o nastepna sie znalazla to moze obie zalozycie jakies forum dla nieszcesliwych co po aborcji zaciazyc nie moga?

Gość Jabralamsnn
I żebyś wiedziała ze nie masz szans jesteś morderczynia to idź sobie na czeskienforum nas to gowno obchodzi mam nadzieje ze nie znajdziesz w ciążę bo kurwa znów sie rozmyslisz i znów zabijesz !!!!!!!!!!!!

Gość walniętazdrowo
na stos z nimi!na stos!

Gość ferejia
dajcie spokoj, ja tez bym ciazy nie usunela i jestem przeciwna tego typu wyborom ale wezcie sie zastanowcie, ciazy sie nie usuwa z byle powodu i dla kaprysu

Gość Malina900
:) Ja Cię rozumiem autorko. Nie byłaś wtedy gotowa, teraz jesteś. Na pewno po aborcji można jeszcze zajść w ciążę. Są kobiety, które mają problemy, ale nie zawsze jest tak, że aborcja = bezpłodność.

Gość djdhhgtu
a dlaczego wy sobie "przywłaszczyłyscie" to forum? gdzie jest napisane, ze nie moga zakladac postow kobiety po aborcji ?? nie podoba sie to nie wchodzic i nie komentowac:O

Gość odpowiemteż
taaaa a świstak siedzi i zawija w sreberka a jaki to powód podasz dla przykładu który by to usprawiedliwił? bo głupota nim nie jest

Gość to i ja cosik powiem
Jeżeli zabieg robił lekarz a nie rzeźnik,to raczej nie powinnaś mieć problemów. Ale najlepiej o tym z lekarzem porozmawiaj. Ja przed urodzeniem synka miałam łyżeczkowanie,bo nasz aniołek umarł w 18tc. I w pół roku później byłam w ciąży,którą szczęśliwie donosiłam.

Gość ferejia
dokladnie, autorka nie prosila zeby ja ktos wyzywal, jak macie takie zdanie to sobie zachowajcie dla siebie. Na tym forum mamy sobie pomagac a nie krytykowac i ponizac

Gość paszakasza
bo to jest forum ciąża,poród macierzyństwo a nie aborcja,lekkomyslność,kara!!!!!!!!

Gość Jabralamsnn
Bo to jest forum dla matek a nie morderczyn Dobre nie była gotowa w grudniu to usunęła 5 miesięcy pozniej juz jest gotowa a za kilka miesięcy znów będzie pisać ze jednak nie była gotowa i usunęła

Gość co ty znam
sporo dziewczyn, ktore na pewnym etapie zycia usunely ciaze i teraz sa szczesliwymi matkami - z ta bezplodnoscia to mit.

Gość ferejia
no wlasnie jak slusznie zauwazylas foum CIAZA a autorka wlasnie w niej byla

Gość oanananaaaaaaa
coz, jutro ide do lekarza na badanie, prowadzi mnie od poczatku... jestem dobrej mysli, coz, prawda, nie byl to kaprys tylko koszmar, nie zycze zadnej kobiecie, sa kobiety prolife i prochoice czas pojsc do feministek, tzw. matki polki to faszyski jak widac, co niektóre, zdrowia pociechom zycze i oby nigdy stawania przed drastycznymi wyborami zyciowymi dzeki dziewczyny za mimo wszystko dobre slowa

Gość ferejia
powodzenia;)

Gość djdhhgtu
osz Boze jak ja nie lubie takich ludzi jak Ty;/ najlepiej od razu wszystkich zwyzywac, przekreslic. Morderczyny? :O Ty sie zastanow co piszesz..

Gość nie przyszło wam do głowy
że płód mógł być uszkodzony? nawet w Polsce można legalnie usunąć ciąże w takim przypadku.

Gość jujukiki
ja pierdole co was to obchodzi jakata polska jest zacofana dobzre ze wyporwadzilam sie z tego glupiego kraju!!!! i nie chce tam nigdy wracac!! ok stracilyscie ciaze to co co wlazicie na temat usunelam ciaze chyba widzicie co tam pisze???!!! nie whcodzcie jak was to tak boli an nie wlazi jedna z druga i dopirdala to jej sprwa bo baba z polski ma rodzic dzieci nalepiej 5 odrazu i podawac piwo mezusiowi!! ja jebie odczepicie sie wkoncu czemu w angli i wy innych panstwach jest to legalne?? za kogo uwarzacie tych ludzi kotrzy zarzadzili tak? za mordercow czemu oni uwarzaja to za cos normalnego?? do tego tam srodki anty sa tez za free a nie to co w Polsce

Gość oanananaaaaaaa
cyt. djdhhgtu a dlaczego wy sobie "przywłaszczyłyscie" to forum? gdzie jest napisane, ze nie moga zakladac postow kobiety po aborcji ?? nie podoba sie to nie wchodzic i nie komentowac dokladnie, i 5 mies. temu nie bylam, nie bede ci przedsawiala mojego zycia, przyczyn i skutków staram sie byc nieagresywana, coz

Gość mozemozenie
a też nie lubię takich co usuwają a potem takie święte krowy udają