Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yesyesyes

BIALY W FINALE MUST BE THE MUSIC!!!

Polecane posty

Gość on i tak
ne wygra, wydaje mi sie ze wygra npwm

Gość Patry
Ciesze sie ze wlasnie on sie dostal . To bylo i tak pewne . Zajebiscie rapuje a jesli ktos nie lubi hip hopu to ma poprostu problem .

Gość bum bum asesino
dokladnie tak! rozwalaja mnie ludzie co nie sluchaja wogole rapu a sie wypowiadaja na jego temat

Gość ZA Blokersem tęsknię
Dla Was to nawet jakby Eminem zarapował Wisławę Szymborską to byłby chujowy bo wam stado słoni po uszach przebiegło, cieniasy 🖐️

podoba mi sie muzyka białego bylam w szoku ze przeszedł szkoda tylko ze ci z 14letnią dziewczyną tylko chłopcy kontra basia i bd sie dziwię ze takie BADZIEWIE przeszło szok!

A ja go bardzo lubie, ma fajne kawałki i trzymam za niego kciuki ;) Fajnie by było jakby to on wygrał

Gość ja mam szron na szklankach w p
ja wiedziałam, że on dojdzie do finału, ale ludzie! po samym ryju widać, że to kawał chuja i robi tylko szopkę. Na pewno wygra ten program, ale to Lemon bedzie real number one!

Lubię piosenki o czymś..! Lubię hh:) i bardzo dobrze jakby wygrał bo jego płytę kupię chętnie co z wygranej jakieś grupy zespołu lub piosenkarki piosenkarza którzy nie mają swojego materiału..i z czym do ludzi z czyimis piosenkami!on przynajmniej tworzy sam i ma z czym startować

Gość ja mam szron na szklankach w p
a lemon to niby co? nie swoje tworzy? spierdalaj jebany bocie🖐️

Ja nie oceniam jego jakim jest człowiekiem czy jest fałszywy czy nie być może ale doda dorobiłą sie na skandaląch i wulgarnym byciu a on zaczął od wrażliwości i ludzie go kupili jest przykładem że nie zawsze zło jest tym motorem nakręcającym ale i pozytywne wartości mogą być docenione a to jest nie lada sukces w dzisiejszych czasach! Mnie sie podobają jego piosenki..:)

A kto jest bardziej znany Lemon czy Biały??? Kto już wygrał ? ? Szczeże nawet nie wiem co to za ten zespół co mówisz?! Nawet nie pamiętam co śpiewali grali więc samo za siebie to mówi kto jest lepszy?

"ale ludzie! po samym ryju widać, że to kawał ch*ja i robi tylko szopkę. " hahaha nie ma to jak oceniać kogoś po wyglądzie ;) nie znasz go a już piszesz że robi szopke i to kawał chuja, gratuluje podejścia ;)

Gość KOKO KOKO CH WAM W OKO
HEJTERZY ZAWSZE BYLI I BEDA NIE MA SIE CO PRZEJMOWAC ;] MI SIE WYDAJE ZE FINAL BEDZIE NALEZAL DO NPWM I BIALEGO I TO MIEDZY NIMI BEDZIE TOCZYC SIE WALKA