Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamm

Dukan!pomocy!!!

Polecane posty

Gość malamm

hej. pomozcie mi wytrwac bo szkoda mi zaprzepascic tego co osiagnelam...:( od 2 tygodni jeste na dukanie 3 dni uderzeniowki i potem 1/1... w pierwszym tygodniu -2,7kg. ale drugi tydzien -0!!!!! jestem u kresu wytrzymalosci nawet deko nie spadlo do tego z zalu nawpieprzlam sie dzisiaj michalkow i ciastek :( pmozcie co z ta waga z nie rusza! :(

widocznie spadla ci woda , teraz zacznie spadac tluszcz, i moze byc chwilowy zastoj , ale pewnie zaarz ruszy i nie objadaj sie niedozwolonymi rzeczami, zycze wytrwalosci a waga na pewno spadnie i lec tym systemem 1/1 jest najlepszy

Gość malamm
lilka dziekuje bardzo juz wpadalam w paranoje :( waga stoii a nawet sie podnosi na chwile i znowu spada do tego samego poziomu:(

Gość ja akurat w tę diete nie
wierze, mam pare przykładów--siostra na diecie schudła 6kg ale przestała ją stosowac i teraz jest grubsza niz wczesniej!!! kolezanka to samo, to jest takie chudniecie na chwile... a pozniej 2razy tyle na wadze przybierasz ja mam lepsza opcje, po prostu zero kolacji, tzn ostatnio posilek o 17, nie pije napojow kolorowych tylko wode, słodycze (np. batonik) raz na tydz ale jak jestem gdzies w gosciach i jest ciasto to nie odmawiam ;p nazbieralo mi sie kg po ciazy ale juz je wszystkie zgubilam ta metoda a nawet lepiej wygladam niz wczesniej :)

ja tam jestem zadowolona z dukana , wiadomo ze trzeba umiec wyjsc z diety i potem jest okey a jak ktos nie skonzcy diety to wiadomo ze zaraz przytyje , trzeba przejsc przez wszystkie fazy i najlepiej robic tez czwartki proteinowe . a bedzie dobrze

Hej spokojnie bedzie dobrze a najlepiej by bylo gdybys nie spogladala ciagle na wage bo od tego mozna na glowe dostac radze sie wazyc co 2 dzien, mozesz zwiekszyc ilosc cwiczen napewno ci pomoze a po tych cukierkach ja bym zrobila dodatkowy dzien bialkowy tak zapobiegawczo trzymaj sie powodzenia a moze powspieramy sie razem na tej diecie? ktory raz na niej jestes? bo ja drugi

Gość malamm
:)jestem drugi ale pierwszy raz nie przeszlam do trzeciej fazy teraz sie bardzo trzymam. mjialam tylko dwie wpadki z cukierkiem:) leci juz trzeci tydzien.czuje sie bardzo dobrze ale musze cwiczyc a do tego nie mam sily...jakos sie musze zmusic:( jak ci idzie? :)

Gość khftew
lekarz dal mi na badania wszystkie wyszly okey ale na kreatynine mi nie dal ani na mocznik. rok temu mi dal i mialam wyniki bardzo dobre, a chcialam zaczac dukana i nie wiem co robic badanie moczu ogolne bardzo dobre