Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdasdsdasasdsadasd

Jak ją rzucić?

Polecane posty

Mamy po 20 lat, zakochana we mnie po uszy, nie widzi poza mną świata, jesteśmy razem jakieś 5 miesięcy, to moja pierwsza kobieta z którą uprawiałem seks(wiem późno zacząłem) jednak brzydko mówiąc znudziła mi się, chce spróbować seksu z innymi pannami, bo ta nie jest za dobra w te klocki, nawet porządnego loda nie potrafi zrobić pomimo, że nie jestem jej pierwszym. Jednak bardzo ją lubię i szanuję zarazem dlatego nie powiem jej tego co napisałem wyżej, jak mogę ją rzucić tak aby jej nie zranić itp.?

Gość do..
byle nie o podloge

Gość dziewczyno ogarnij się
normalnie

Gość gnhnnhhggn
jesteś niedojrzały

Gość gnhnnhhggn
i tak i tak ją zranisz

Gość jkjk,jg,f,u,
nie musisz juz nic mowic, wlasnie przeczytalam twoje wywody po raz setny. Odwal sie ode mnie raz na zawsze!

Gość Forever Alaan
Nawet nie potrafisz uszanować że ona cie kocha :o jesteś chory I co z tego że jest słaba w łóżku ? A ty niby taki dobry tak ? Po minucie pewnie dochodzisz :D

hahah z członkiem na rozumy się pozmieniałeś,gdzie ta dziewczyna ma oczy że kocha takiego dupka . jesteś żałosny

Gość sylvia 007
trenuj na prostytutkach mniej zla wyrzadzisz

Gość =Bartecki=
Jak najszybciej. Każdy dzień z tobą to dla niej zmarnowany czas :classic_cool:

Gość Ulamaseula
Znajdz sobie jakas dupodajke ktora z juz ma kilku lub kilkunastu facetow za soba, moze taka da ci szczescie ktorego tak dlugo szukasz. Dla innego szczesciem jest milosc a dla innego seks.

Gość reksiooos
To prawda taka dupodajka ma juz niezle doswiadczenie ktore moze byc zbawienne dla autora

Dlaczego od razu niedojrzały itp.? Na początku kochałem ją (nie wiem czy dalej jej nie kocham), tęskniłem za każdym razem po spotkaniach, krótko mówiąc zawsze chciałem być obok niej bo naprawdę fajnie razem spędzaliśmy czas, jednak z czasem mam wrażenie że nasze uczucie się wypaliło, i jest to bardziej przyzwyczajenie niestety;/

Gość o2o2
życzę ci autorze żeby te nastepne też szybko sie toba znudziły i były z toba z przyzwyczajenia badź z wyrachowania. I jeszcze ci zycze zebys szybciutko dorobił się gratisa w postaci różnych wenerycznych paskudztw:) jak ja rzucic?Byle szybciej. Każda chwila z takim hujem jak ty, to dla tej dziewczyny zmarnowany czas. jest słaba w te klocki? Pewnie ty jeteś super macho, dochodzisz po minucie albo 30 sekundach i myslisz ze spełniłeś zadanie. Takich dupków powinno sie kastrowac zaraz po urodzeniu.

Gość adorowana
Ja tez Ci zycze, zeby Twoje kolejne trofea seksualne smialy sie jakiego to masz malego, jak to nie umiesz zrobic minetki :) nie pomyslales, ze mozesz jej nauczyc niektorych rzeczy? Seks to ma byc przyjemnosc, a ona nie moze od razu wiedziec ze najbardziej lubisz tak I tak -,- poza tym nie mow tu o milosci ani przyzwyczajeniu, bo jestes z nia TYLKO 5 Miesiecy a ja ze swoim 2 lata! Wytrzymasz tyle? Chyba nie...

Gość znak ?
a jak się rzuca z mostu?

Gość karczmareczka 123
już ją zraniłeś :P więc co to dla ciebie za różnica :D teraz będzie cię gryzło sumienie... pytanie: masz sumienie? :D:P

Dlaczego ją zraniłem? Póki co ona nic nie wie o tym, że się waham czy nasza wspólna przyszłość ma sens. Tak czy siak jednak dla seksu z nią zostanę, przynajmniej dopóki nie poznam jakieś fajnej panny ... =D

A śmianie się, że mam małego damom nie przystoi moje drogie:D Płytkie i prostackie zachowanie !

Gość lycye
Jestes chu jem ja bym docenil ze kobieta mnie a sex nie jest najwazniejszy zycze ci bycia samemu i je bania sie z pustakami

Gość lycye
ja bym docenił ze kobieta mnie kocha dupku

Gość To jest dowod
to jest dowod teraz wiesz?

Nie czaje, ja także doceniam, że mnie kocha, szanuje ją dlatego chcę to skończyć w jak najmniej bolesny sposób dla niej. Niektóre z was to popierdoliło panienki, to że laska mnie kocha, a ze mnie jakoś to uczucie zeszło i okazało się że to nie ta jedyna to mimo tego, dlatego że mnie kocha mam z nią zostać do końca życia? Ogarnijce się bo takie głupoty wypisujecie że głowa mała ;o

Najlepiej pokaż jej swój tekst na tym forum. Jeśli jest rozgarnięta to sama cię oleje. Uczucie się nie wypala tylko nigdy z twojej strony nie było. Ciekawe tylko skąd wiesz, jak się porządnie robi loda i czy sam zaspokajasz tę panienkę, bo może mówić ci coś zupełnie innego :D

Gość bhsosjcbcs
o xyzed sie odezwał :D tępy ciul