Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneeteeeee30

Pytanie do kobiet w ciąży.

Polecane posty

Gość aneeteeeee30

Prawdopodobnie jestem w pierwszym mc ciązy, nie mam mc już miesiąc a zaraz powinna przyjąć następna. Robiłam test z moczu wyszedł pozytywny po niecałym tygodniu jak mc się nie pojawiła poszłam do lekarza by potwierdził ciąże , lekarka nie potwierdziła ciąży, kazała przyjść z 2 tygodnie, podejrzewała że to może być 4 tydzień i raczej jest za wcześnie by swierdzić ciąże. W tym tyg ide jeszcze raz. Piersi pobolewają mnie mam bule brzucha takie podobne do miesiączkowych, ale krótko trfaja, i nie pojawiają się codziennie. Mam też dziwny apetyt na widok mięsa ble skreca mnie strasznie za to warzywa owoce mleczne serki jogurty jadła bym kilogramami. Słodycze które kiedyś uwielbiałam przeszły także na drugi plan. Czy po takich objawach można myśleć że jest się w ciązy?.

Gość madziulah
Myślę, że tak. Warto jeszcze abyś zrobiła badanie krwi tzw. beta hcg - upewnisz się. Ja mam podobnie - dziś mam wizytę i robię kontrolną betę. Czekam na potwierdzenie, że to dzidzia :)

Gość Nsndjdoend
Tak

Gość Jopka
A ja nie miałam badania krwi. Tzn. mam cała listę różnych badań krwi, ale lekarz od razu zapytał czy chcę USG i wyszedł 5 tydzień i kropeczka 3,5 mm. :) Teraz to już chyba 7 tydzień. Zaczynają wam już rosnąć brzuszki? :)