Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka176

dieta od 06.05.12 Czas zadbać o siebie:) Zapraszam kobiety z dużą wagą.

Polecane posty

Gość kajka176

Może ktoś ma ochotę dołączyć do mnie???:) Ja zaczełam wczoraj. Startuje z wagi 87,5kg niestety:( Mam 176cm wzrostu.

Gość chyba nie ma takich
wszystkie chude :)

Masz juz jakąś opracowaną dietę ? ćwiczenia ?

Gość kajka176
No Ja ustaliłam sobie takie małe reguły:) Będe stosowała Mż plus: Nie jem wogóle słodyczy Nie pije gazowanego Codziennie balsamuje się nie używam tłuszczu do potraw jem często a mało gdy mam kompuls jem do bólu owoce i warzywa piję minimum 2 szklanki czerwonej herbaty uczę się pić wodę! nie jem bananów jem po woli po 18 nie jem nic, jedynie dużo piję no i najważniejsze ĆWICZĘ! :)

Gość muszka owocówka
Ja się mogę przyłączyć aczkolwiek nie wiem czy wytrwam. Swego czasu udało mi się zrzucić sporo- ale wtedy byłam młodsza i miałam motywację konkretną. Obecnie jestem po 2 ciąży i chciałabym pozbyć się tego i owego. ważę 65 kg przy wzroście 160. Muszę coś z tym zrobić bo już mam ochotę zdjąć w domu wszystkie lustra

Gość klapoucha28
ja sie przylacze :) mam 28 lat i 91 kg przy 170 cm wzrostu.

Gość zmotywowana na maxa
właśnie od dzisiaj mam ochotę zacząć porzadną dietkę waga 89,5 kg przy wzroscie 162 cm pomocy !!!!!

Gość klapoucha28
no to zaczynamy. ja jem 5 posilkow dziennie i cwicze jakies 1,5h dziennie. tzn cwicze od 2 miesiecy a jedzenie staram sie ograniczyc z marnym skutkiem.. jak do tej pory schudlam 4 kg. to niewiele ale na poczatek dobre i to. teraz postanowilam sie porzadnie wziac za siebie. ponadto stosuje diet control.

Gość a po nocy przychodzi dzień
Ja też chętnie się doleczą 162 cm i 69 kg. Obecnie na diecie kopenhaskiej a raczej wariacji na temat tej diety bo poprzekształcanej na swój własny sposób. Waga ładnie leci.

Gość a po nocy przychodzi dzień
Zjadam okolo 4 malutkie posilki dziennie. Np 3 pomidorki koktajlowe i pól kubeczka lekkiego jogurtu naturalnego, albo pół paczki brokuł na parze itd. Kawę piję ze slodzikiem i odtluszczonym mlekiem, podobnie jak herbatę. Nie jadam ziemniaków, mąki, kaszy, ryżu, pieczywa, slodyczy, grochu i innych tym podobnych. Tylko nabiał, mięso chude, ryby i lekkie warzywa czyli salata pomidor ogórek papryka, brokuły, rzodkiewka, cukinia itd. Jem otreby. Nie jadam owoców. Jeśli już to w postaci soku jako dodatek do wody mineralnej np sok z cytryny lub z jablka ale odrobinkę. Nie ćwiczę, ale sporo sie ruszam na co dzień. Używam balsamów, pillingów i innych kosmetyków ktore mają poprawić wygląd skóry. Nie są to kosmetyki typowo wyszczuplające bo w działanie takich nie wierzę. Raczej nawilżające i poprawiające swoim zapachem samopoczucie. To tak w skrócie tyle. A teraz biegne zrobić sobie kawe na śniadanko. Ach mój cel to 50-52 kg, tak więc mam jeszcze bardzo dużo do zrzucenia.

Gość kajka176
Oj widzę że nas coraz więcej...Super:) Może coś napiszę o sobie:) Mam 24 lata, 3,5 letniego synka od 3 lat jestem mężatką:) Co do mojego odchudzania to jest na przemian...raz chudnę raz tyję i tak w kółko-niestety. Mam nadzieję że w końcu schudnę na stałe.:)

Gość kolorowa kredka koralowa
Więc i ja dołączę :) od dzisiaj zaczynam odchudzanie! Mam 175 kg i o zgrozo 93 kg :o kiedyś udało mi się trochę zrzucic, ale potem rzuciłam się na żarcie i oto efekt :o mam nadzieje, że ktoś tu będzie dotrzymywał mi towarzystwa i że uda nam się wzajemnie wspierać i motywować! Powodzenia wszystkim!!!

Gość muszka owocówka
kajka- ja mam podobnie. też w kółko chudnę i tyję. Przed 1 ciążą dużo schudłam żeby w nią zajść:) a potem wróciłam do wyższej wagi. Obecnie jestem trzy miesiące po porodzie. Ja bardzo sobie chwalę efekty diety south beach. wtedy schudłam na niej 15 kg w miesiąc. najgorzej jest zacząć a później jakoś leci

Postanowiłam się nawet zaczernić i opisać w stopce swóje cele :) może jak będę je ciągle widziec to będzie łatwiej? Widze że tu same mamy :) Muszka na czym polega ta dieta? Co jadlas? Możesz zdradzic? 15 kg w miesiąc to super wynik! Też tak chcę! Ps. Ja te ciągle chudne i tyje :o ale tym razem mam zamiar zrzucic już na zawsze :p

Gość muszka owocówka
http://southbeach.c10.pl/ Poczytaj sobie bo dużo by pisać. Fajna jest ta dieta bo na niej się nie głoduje. Eliminuje się generalnie tłuste i słodkie:)najgorsze są pierwsze dni a później mona tak przywyknąć, ze dieta wcale nie jest uciążliwa. Ja po 1 fazie- czyli dwóch tygodniach- przywykłam już całkowicie tak, ze nawet nie miałam potrzeby urozmaicać jadłospisu. Dieta opiera się na zdrowych produktach i uczy zdrowego stylu życia. Długo mi się w sumie niska waga utrzymywała. Z tym że ja w końcu wyschłam na gnat- aż się sama sobie zaczęłam nie podobać. Znowu więc wprowadziłam małe grzeszki do jadłospisu co zaowocowało wzrostem wagi. W tej diecie podoba mi się to, ze nie jest ona głodówkowa i uczy mądrego ukłądania jadłospisu:)

Gość muszka owocówka
Później oczywiście modyfikowałam to sobie głównie skupiając się na ograniczeniu węglowodanów w mojej diecie- które, np. pod postacią makaronu, uwielbiam:( Na ćwiczenia póki co się nie piszę. Leń jestem nieziemski:Pno i przy dzieciach czasem naprawdę n ie mam kiedy

Gość muszka owocówka
jedyne czego nie potrafię sobie odmówić to kofeina:) tak więc żadna dieta nie zmusi mnie do rezygnacji z kawy. wystarczy, że w ciąży nie mogłam pić co było dla mnie katorgą.

Ja jestem rónież matką tak jak wy ;) mam 23 lata 163 cm wzrostu i ważę 78 kg ;(

O jak nas dużo :D Muszka dzięki za info odiecie, poczytam :) ja póki co przyznaje łapie się diet cud :p zaczęłam dzisiaj od diety astronautów :p planuje ją kilka dni pomęczyc a potem pomysle co dalej :) Jakie diety polecacie dziewczyny?

Gość zmotywowana na maxa
nie potrafię zrezygnować z kawy buuu....

Muszka wiem, ale ja muszę od czagoś zaczą przyznam że te Twoje 15 kg w miesiąc mnie bardzo kusi, ale najpierw musze o tej diecie poczytac i się do niej przygotowac jak już, a wczesniej postawie na diety cud :) w ogóle wymyslilam sobie, że "szybko" zrzuce "coś" na dietach cud a potem przejde na jakas racjonalna diete i tak sobie będę zyla :D Na walke z kawa polecam kawe bezkofeinowa na diecie :)

A przyznam, że kiedys doglądałam tu jednego forum i wiem, że dziewczyny razem fajnie się wspierały i jedna drugą motywowały :) ścigały się i robiły konkurs która wiecej zrzuci itp. :)

ja tam z kawy nie rezygnuję. nie ma szans. tylko zdrowie dziecka potrafiło zmotywować mnie do takiego poświęcenia. żadna tam bezkofeinowa mnie nie zadowala:)

Muszko, na ja mam zdecydowanie za duzo, i niestety juz zdecydowanie sie to rzuca w oczy, bo nigdy tyle nie wazylam :-( Przybylo mi ok 10 kg.... :-( Czuje sie okropnie zle ze soba....