Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 lipcaa

Jestem w ciąży a nie mam żadnych objawów..

Polecane posty

Gość 10 lipcaa

staraliśmy sie o dziecko. Spóźnia mi sie okres, robiłam 2 razy test za każdym razem pozytywny. A objawów ciąży zero! żadnych wymiotów, żyłek na piersiach, zmęczenia, kresek pod pępkiem, bólu pleców... 1 wizyte u gina mam dopiero za tydz. Nie to żebym panikowała ale naprawde nic mi nie jest.. Czy któraś mama też tak miała?

Kobiety różnie przechodzą ciążę. Jesteś dopiero na początku, według mnie nie ma nic dziwnego w tym, że nie odczuwasz żadnych objawów.

Gość iwaaaaaaajaads
jestem w 33 tygodniu ciąży, a jedynym objawem przez całą ciążę to brzuch, który wyszedł dopiero po 20 tygodniu. Nie panikuj :)

Gość bertaaaa
A ktory to tydzien? Bo u mnie objawy pojawily sie w 7 tygodnu itrzymaly tez nie dlugo bo do 11 tygodnia.

Gość 10 lipcaa
wg moich obliczeń to 7 tydz

Gość polinetta alvarez
U mnie jedynym objawem ciązy był brak okresu i powiększający się brzuch:P Nie było wymiotów, osłabienia, bólu piersi, zawrotów głowy, mdłości,częstego sikania, zgagi NIC. Dopiero w 24 tyg zaczęły mi się piersi powiększać i pojawiła się kreska.

Gość a jakich objawów spodziewałaś
się w 7 tygodniu? Najwięcej objawów mają te kafeterianki, które w ciąży nie są :) Te przykłady, ktore podałaś jako objawy występują w drugiej połowie ciąży. Najwcześniejszym objawem jest brak miesiączki. Około 16 tygodnia mogą być mdłości ale nie muszą. No i w 4 miesiącu zacznie powiększać się brzuch. Kreski spodziewaj się w 8-9 miesiącu

Gość 10 lipcaa
czytając na forum dziewczyny w pierwszych tygodniach mają multum objawów. Moja mama tez wymiotowała i miała silne zawroty głowy w dniu w którym miała dostać miesiączke. Moja siostra miała to samo prawie całą ciąże leżała bo jak tylko wstała to zwracała...do tego okropny okropny ból piersi

Gość Nie dla tego programu
a jakich objawów spodziewałaś - no troche przesadzilas. Mdlosci okolo 16 tygodnia?!!!! Ja w tym czasie juz dawno bylam po mdlosciach. Brzuch zaczal powiekszac sie w 10 tygodni i od tej pory juz zadne spodnie mi nie pasowaly. A kreska pojawila sie w 4 miesiacu a nie 8 - 9, wiec nie wiem skad ty czerpiesz takie informacje.

Gość efaefa
10 lipca napisz po wizycie u ginekologa czy ciąza sie potwierdziła pozdrawiam

Gość a jakich objawów spodziewałaś
skąd czerię informację? Z moich dwóch ciąż, no bo przecież nie z wypowiedzi kafeterianek :)

Gość Nie dla tego programu
I na podstawie twoich dwoch ciaz wyciagasz wnioski dla wszystkich i opowiadasz innym kobietom bzdury. To, ze u ciebie tak bylo nie znaczy, ze kazda kobieta bedzie ciaze przechodzila tak samo jak ty.

Gość 10 lipcaa
oki dam znać co na to wszystko specjalista:)

Gość colpoe
No właśnie brak miesiączki, to już jest konkretny objaw! Nie ma czegoś takie, że kompletny brak objawów, za to jest coś takiego, jak ich intensywność...jak ktoś się nie spodziewa ciąży, to może długo nie zauważać choćby zmęczenia, senności, bo to przecież często nie wiąże się z ciążą. Ja już przed terminem okresu wiedziałam, że coś jest na rzeczy, u mnie tkliwość piersi nigdy nie występowała, tylko jak zaszłam, no i oczywiście zatrzymanie miesiączki.