Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnessZKA

Znajomość przez internet

Polecane posty

Gość AgnessZKA

Witam ! Bardzo prosze o pomoc. Kilka miesięcy pisałam z chłopakiem przez gg, praktycznie prawie codziennie sie do mnie odzywał. Pisaliśmy o wszystkim i traktowaliśmy się jak dobrzy znajomi. Jednak gdy ja coraz bardziej zdawałam sobie sprawę, że ten facet to mógłby być ten jedyny to niestety coś się zmieniło Bo on Arek( ten chłopak) Przestał do mnie pisać odzywa się bardzo rzadko Niewiem co mam robić , poradżcie mi coś proszę.... Nie radzę sobie z tym ciągle myśle o tym chłopaku, i wyobrażam sobie nasze wspólne życie, to jest może chore ale nic na to nie mogę poradzić poprostu starsznie mi zależy na tej znajomości. Prosze o Pomoc Z góry Dziękuje:!

ja mam to samo na tym forum poznałam dwoch kolesi ale ich ni traktuje serio gadam z nim na gg. dla zbicia czasu. takie zycie. witaj w klubie!

Gość sylvia 007
Wszyscy mezczyzni potrafia cudownie pisac,a potem jak go spotkasz to jakis odpad. nie zalecalabym zycia w romantycznym snie

Racja! Ja wole chłopaka w realu nie przez internet! Fajnie się z nim gada! I to tyle! W realu można naprawde poznac chłopaka bo się wie jak wygląda zachowuje się a na gg co zobaczysz tylko słowa. Nawet nie wiesz z kim się zadaje!

Gość AgnessZKA
I co ja mam zrobić ? Ja już naprwdę w każdej prawie myśli mam jego :( Nie mam już siły , bardzo chcaiłabym nadal z nim pisać . Niewiem czy mam odzywać się do niego pierwsza czy zawsze czekać aż on się odezwie?

Gość AgnessZKA
I chyba tak zrobie:( A mam jeszcze jedno pytanko gdy mi odpowie a potem znwu się przestanie odzywać to nadal mam do niego pisać pierwsza???? Bo do tej pory on zawsze odzywał się pierwszy i może teraz właśnie czeka i chce żebym to ja też odzywała się pierwsza i okazała w ten sposób że mi też zależy na tej znajomośći.

Gość odezwij sie pierwsza
ale juz OSTATNI raz - zebys sama wiedziala na czym stoisz bo sie w koncu wykonczysz ta niepewnoscia... pozniej juz nie rob z siebie desperatki ... wykasuj wszytsko z nim zwiazane pocierpisz troche ale szybko sie pozbierasz i tyle chcesz byc z takim fagasem ktory Cie nie szanuje?:o

Gość Ula144
Specjalnie dla osób zainteresowanych nawiązywanie znajomości przez internet ruszył innowacyjny portal www.dyskoteka.co. Portal jest całkowicie bezpłatny i oferuje nowatorskie rozwiązania w zakresie prezentacji swojego wizerunku. Polecam.

Gość LauraTew
Ja często korzystam z mocy internetu w poszukiwaniu swojego ideału i jeżeli macie też taki problem to polecam http://portalerandkowe.pl/ gdzie nie tylko znajdziecie fajne porady ale również zbiór wszystkich najlepszych portali randkowych.