Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca spacerówki

Czy któraś z Was ma taki wózek?

Polecane posty

Zainteresował mnie na allegro, niestety w żadnym sklepie nie znalazłam na żywo, co o nim sądzicie? To moja pierwsza spacerówka więc w zasadzie nie wiem czy ma wszystko co się przyda. Mieszkamy w górach więc interesują mnie tylko pompowane koła, bo inaczej zimą nie wyjedziemy z domu. http://allegro.pl/super-wozek-spacerowka-zebra-nowosc-bezowa-i2311598138.html

up

nikt nie ma takiej?

Nie mam takiej . Ale widze ze jest regulowane oparcie paskiem , jak dla mnie to niewypał .

A ja bym go kupiła.wyglada całkiem całkiem.i nie zgodzę się ze regulowane paskiem oparcie to niewypał-tez mam takie przy wózku i jestem zadowolona(możliwość ustawienia dowolnej wysokości).poza tym wózek ma duże kółka,skretne i duży koszyk na zakupy.w moim jest miniaturowy,porażka;)

Gość mamo malpki ja też
uważam ze regulowane paskiem jest fajne. Mam 2 spacerówki w jednej na pasku w 2 tradycyjnie i lepsza ta z paskiem bo sama ustawiam sobie wysokość w tej 2 są 4 poziomy i zadnych innych możliwości.

a ja tak jak mama Małpki uważam że paski są do dupy :P miałam wcześniej wózek z paskiem i nie chciałabym więcej :) Może to kwestia wózka ale u mnie pasek strasznie ciężko chodził a teraz cyk - rozłżony, cyk oparcie postawione - z paskiem musiałam się pomęczyć :) Po za tym wózek wydaje się ok :)

dzięki, spacerówka mnie "kusi" bo ma duże koła, na lato skrętne, a na zimę można zablokować i w śniegu też pojedziemy. Wygląda też na w miarę porządnie wykonaną ale jak będzie okaże się w praktyce, w każdym razie decyzja podjęta i spacerówkę kupuję :)