Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcacy poderwcaaaaccc

Jaka jest dziewczyna WAGA?

Polecane posty

licze na pomoc

Gość dghrf
tak, ja. o co chodzi ?

Gość dghrf
hm, to nie zalezy od daty urodzenia tylko od tego kto jak jest chowany i przez kogo, w jakim towarzystwie sie obraca.

o cechy charakteru na co zwraca uwagę jak ja mozna poderwac

Gość dghrf
ja np zwracam uwage niemal na wszystko. czy jest mily dla mnie, jak sie do mnie odnosi i traktuje.

Gość wagowa waga
jestem waga. nie pierdz przy niej.mnie to strasznie wkurza. i nie pal papierosow bo tego waga nie wytrzyma

piszcie dziewczyny jeszcze

Mam siostre wagę i kilka znajomych, sa skrupulatne, wścibskie, wszystko przesadnie analizują, łatwo je wkurzyć.. mozna tak wymieniać

Gość mańka.dzik
ja też jestem wagą.dla mnie u faceta najważniejszy jest charakter musi być zabawny miły no i chyba najważniejsze żeby było z nim o czym poziewać jak nie złapiesz żadnego tematu z dziewczyną to żadne prezenty nie pomogą

Gość mańka.dzik
ubudubu-siostry zawsze są wścipskie ,ja jestem bardzo cierpliwa,romantyczna, wyluzowana przynajmniej tak mi mówią inni

Gość Ja WAGA on BLIZNIAK
Waga zwraca uwagę na szczegóły. Lubi inteligentnych mężczyzn. Ceni niebanalne pomysły :D Poważnie, o soie piszę. I jest wielką estetką

Gość dghrf
"Waga zwraca uwagę na szczegóły. Lubi inteligentnych mężczyzn. Ceni niebanalne pomysły Poważnie, o soie piszę. I jest wielką estetką" no wlasnie o tym mowie, czyli o sobie zarazem tez.

Gość ZajBajDurek:)
12:09 [zgłoś do usunięcia]dghrf ja np zwracam uwage NIEMAL NA WSZYSTKO. czy jest mily dla mnie, jak sie do mnie odnosi i traktuje. :D:D:D:D:D:D:D: Sorki nie wytrzymałem...Podobna sytuacja mogłaby mieć miejsce na rozmowie kwalifikacyjnej do pracy w charakterze nocnego stróża: .......... _...Mógłby pan przybliżyć mi swoje zainteresowania, powiedzieć na czym się pan zna i w jaki sposób pan tę umiejętności nabył? poproszę zwięźle a jednocześnie treściwie...:) _ oczywiście:) Ponieważ znam się PRAWIE NA WSZYSTKIM wiec dłuzsza rozmowa nie będzie konieczna:classic_cool: _mhhhmmmm... a móglby pan wymienić kilka? Te które będą pomocne w tej pracy... _Jasne:) Znam się na komputerach (dużo gram) i dobrze znam angielski w stopniu komunikatywnym(Jak mi się nowa gra laduje dużo oglądam TVP kultura...Taka stacja co nadaje do ameryki polskie badziewie i wszystko tam co mowią po naszemu to zaraz tłumaczą na ichni napisami:classic_cool::) _Jeszcze coś? _...yyyyy...Nie...TO JUŻ WSZYSTKO.... :D:D:D

Gość też bałaganiara
bywa fałszywa, a to dlatego, że nie potrafi nikomu powiedzieć wprost, nie potrafi odmówić, więc obgaduje za plecami. Bywa leniwa. Chce byc uwielbiana, podziwiana , najpiękniejsza. Najbardziej pasuje do Wagi Bliźniak