Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariposa81

mężczyźni po 30... poszukuję Was

Polecane posty

Wrono, szlochałam za Tobą mam nawet skorumpowanych światków którzy mogą potwierdzić:) Vieviórze teraz bardzo proszę zrób coś żeby mnie ostudzić;) Odkąd masło zdrożało smaruję chleb wazeliną kosmetyczną. Wolałabym masłem w Paryżu. Takie życie na substytutach pewnie kończy się śmiercią:(

Każde spojrzenie w lustro o poranku odziera mnie ze złudzeń, jakie przede mną roztaczasz. Jesli to Cię nie ostudzi to nie wiem co mógłbym jeszcze dodać ;)

Gość wrrrrroona
dark_ side Wrono, szlochałam za Tobą mam nawet skorumpowanych światków którzy mogą potwierdzić :) dawaj tych świadków :classic_cool: tez tęskniłam, ale czasu wciąż mało...

Fau właśnie opierdzieliła mnie za niestosowne żarty. Zupełnie, jakby moje żarty kiedykolwiek były stosowne. Patrząc na ten powyżej zastanawiam się, czy aby rzeczywiscie nie miała racji :classic_cool:

Gość wrrrrroona
:D:D:D ale masz zryta kopulę:P 3 msięczny odwyk od kafe powinien dobrze na ciebie wpłynąć :classic_cool: następnego pacjenta, proszę ;)

Miałem juz półroczny odwyk, podczas którego nabawilem się depresji i niepohamowanego ślinotoku na widok klawiatury. :-o

Wronko 1671 u Zeta, cała strona zalana jest łzami. Vieviórze, to o lustrze już słyszałam:) nie działa. Nie masz jakichś kompromitujących historii z dzieciństwa na okoliczność studzenia?

Gość wrrrrroona
boszszsze:O może trzeba było jakos ten odwyk stopniować :O:P straszne to co piszesz:P:D

Obawiam sie że te, które moglyby Cię naprawdę ostudzić wyparłem skutecznie z pamięci. Należałoby zagłębić się w mą podświadomość aby je odnaleźć. ;)

Gość wrrrrroona
dark_ side Wronko 1671 u Zeta, cała strona zalana jest łzami. nie omieszkam sprawdzic ;)

"straszne to co piszesz " Nie wiesz jeszcze na co mnie stać pod niekórymi innymi nickami :classic_cool:

Gość wrrrrroona
bede sie miała na baczności, trollu!:P

I tak oto pozbyłem się już wszystkich, którzy chociaż jeszcze mi współczuli ;)

nooo i zajebiście wrrrrr jak ja mam luzy w pracy to nikogo nie ma pomacham sobie ,tyle mi zostało

taaak właśnie się dowiedziałam że czytają .. ale udają że mnie nie ma:D Idem w pezzdu ....:P może tam kto się odezwie

Cześć Mariposa811 Gdybyś zechciała poznać, tudzież okiełznać Smoka Wawelskiego z grodu Kraka (ten który zionie ogniem nad Wisłą to tylko zabawka dla turystów), proponuję skontaktować się ze mną pod mailem pawelpiotr79@gmail.com Jako dojrzały mężczyzna przeprowadzę Cię przez ten tajemniczy labirynt gorącego pożądania i odstawię nietkniętą do stolicy ;)

Gość hans07
Witam, więcej na priv. Pozdrawiam