Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gertka

Sukienka do porodu

Polecane posty

Gość gertka

Dziewczyny - co należy zabrać do porodu? Dostałam długą listę od koleżanki. Twierdzi, że niezbędne są suknie do porodu. To prawda? Widziałam fajne w sklepie Olmik, ale czy na pewno są dla mnie niezbędne? Co jeszcze powinnam zabrać?

Gość jakąkolwiek zapomogę
pończoszki z pasem szpilki niewątpliwie seksowną bieliznę z koronki

Gość miszkowata
Sukienka? :D Mi na sali porodowej położna dała taką jednorazową koszulę i tyle, chociaż jakbym się uparła, to mogłam zostać w swoim ubraniu, ale byłoby niewygodnie przy podłączaniu KTG i badaniu rozwarcia.

Zazwyczaj ginekolog daje taką fajną rozpiskę - tam było u mnie. Torbę spakowałam na 2 miesiące wcześniej - dla pewności, że będę gotowa. Jeśli chcesz to podaj maila - podeślę moją listę. a... miałam suknię do porodu. Dokładnie taką - http://olmik.pl/pl/p/Sukienka-do-porodu-MARZE -O-COCTAIL-Pretty-Pushers/5065 Dostałam na Baby Shower. Nie była do końca przekonana, ale okazała się być bardzo przydatna. pisalas ze ja mialas do porodu na innym watku. hmmmm....???

Gość razoda
jakie wy macie problemy!!!!!!!!!!!!!!!!!! kobiety codziennie traca swe dzieci, a te zamiast sie cieszyć, ze niebawem dzieciątko na swiat przyjdzie martwia się czy balejage sobie strzelić, będziesz wyć z bólu, byc moze załatwiac się pod siebie, wymiotowac i w du...e bedziesz miała czy ci szminka z ust zeszła i czy kant na sukni się zrobił

Gość Błagam Cię !
Nie zapomnij o fotografie i kamerzyście. Powiadom TVN 24 jak zaczniesz rodzić :D

Gość daisy111
WOW to znaczy że prawdziwa matka polka powinna rodzić w szmacie czy dziurawym Tshircie po mężu?

Gość gość
Nie w T-shircie. Ja miałam swoją koszulę nocną, którą tylko podciągnęłam do góry