Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonim888999

Co powiecie o tym polaku ?? Narzekacie że w Uk nie ma normalnych tylko alkoholic

Polecane posty

Gość Sansdra Satisticata
W UK jest pełno takich a najwięcej to właśnie na łyso zgolonych i w dresach

Gość askolpa
a to ktos kto jest napakowany = normalny ? bez przesady, znam wielu porządnych polakow co nie sa napompowani, ale tez nie sa alkoholikami. nie maja czasu na silownie bo ciezko pracuja lub po prostu maja rodziny i ostatnia rzecza jaka pragna to isc na silownie. a ten tutaj jest trenerem, wiec łaczy prace z aktywnym trybem zycia. nie kazdy ma czas spedzac na silowni pare godzin dziennie, a zeby wyhodowac takie miesnie co on ma trzeba byc tam czestym gosciem.

Gość Taka jedna pani....,
Jest fajny i ma fajny angielski :)

Gość kaszpirowska
jedna jaskolka wiosny nie czyni :D

Gość iga w...
Co z tego, ze napakowany?? Twarz ma brzydka, taki jest fakt, niestety. Dla mnie ten facet nie ma kompletnie nic w sobie. Jego angielski tez nie jest powalajacy. Nie lubie gosci, ktorzy staraja sie za wszelka cene szybko mowic, zeby "zaimponowac" swoim angielskim, ale niestety, w tym przypadku wyszedl tylko jeden wielki belkot.

Hehe nie widze żeby ten facet chciał zaimponować swoim angielskim... Naprawdę dobrze mówi, nie wysila się tak jak niektórzy ( wtedy aż mnie ciary że wstydu przechodzą jak ktoś próbuje a wychodzi śmiesznie). Ten gosciu naprawdę mówi dobrze. A co do ciała : widać że dużo pracuje, jednak nie podoba mi się (nie moj typ). A co do tematu: takich Polaków którzy coś osiągają i mają poukładane w głowie jest wiecej, tylko nie rzucają się w oczy jak patologia.