landryneczkowo 0 Napisano Maj 7, 2012 Witam Was :-* Moim problemem jest śluz....a może plamienie ? Dzisiaj pobolewał mnie brzuch w dolnej części (tak jak na okres), jestem na 2 opakowaniu tabletek antykoncepcyjnych Daylette. Przez prawie całe pierwsze opakowanie plamiłam,przy 4 tabletkach placebo przyszło krwawienie "z odstawienia", teraz jestem na 20 tabletce a mi się pojawiło niewielkie "plamienie?" (nie zapomniałam żadnej tabletki,brak wymiotów i biegunki,wszystkie tabletki przyjmowane o tej samej godz,1 opakowanie o 22, 2 opakowanie o 18 .) Śluz a może plamienie jest/było (bo tak jak by ustało) koloru pomarańczowo-czerwono-brązowy(takie blade-dziwne). w piątek 4 maja robiłam test ciążowy, negatywny.(kochałam się z moim chłopakiem ale nie do końca, więc o ciąży nie myślę!) . Czy taki śluz jest normalny przy 2 opakowaniu ? Tylko dziwi mnie to że przez 19 tabletek było wszystko dobrze a teraz przyszło to plamienie czy śluz... Proszę o normalne odpowiedzi ... Pozdrawiam :*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
landryneczkowo 0 Napisano Maj 7, 2012 wypowie się ktoś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
landryneczkowo 0 Napisano Maj 7, 2012 może mi ktoś odpowiedzieć ? ... Chyba to forum jest po to aby pomagać .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JJ. Napisano Maj 7, 2012 To jest całkiem normalne przy pierwszym opakowaniu, ale co do drugiego nie jestem pewna. Jeżeli pod koniec drugiego opakowania nic się nie zmieni, zgłoś się do lekarza. Masz jakieś niepokojące objawy czy tylko ten śluz? Mój lekarz powiedział że jajniki muszą pomyśleć zanim pójdą "w kime" :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
landryneczkowo 0 Napisano Maj 7, 2012 Tylko to... i bardzo malutko tego jest...do lekarza i tak i tak idę na dniach :)) ale w ulotce czytałam że przy pierwszych trzech opakowaniach takie "niespodzianki" się zdarzają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
landryneczkowo 0 Napisano Maj 7, 2012 odpowie ktoś jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 7, 2012 Do końca 3. opakowania plamienie może występować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach