Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 22333

ciaza

Polecane posty

Gość dziewczyna 22333

cze dziewczyny mam takie pytanie ,ktore mnie troche zmartwia.wiec zrobilam dwa testy ciazowe i byly pozytywne ale te drugie krechy jakies takie malo widoczne.okresy mam bardzo nieregularne wiec nie moge przewidziec ani owulacji ani spoznianej miesiaczki.troche sie zmartwilam tymi testami bardzo i przestraszylam polecialam do lekarza ale ten nie wykryl ciazy zrobilam testw szpitalu irlandzkim nie wyszlo ze jestem w ciazy i zrobilam tez test z krwi i tez nic nie wyszlo.wiec znaczy ze ciazy nie ma ale ja nie czuje sie za dobrze slabo mi,i kluje mnie od czasu do czasu prawy jajnik.ciagle bym tylko spala i niewstawala z lozka nie wiem czy to stres czy tez ciaza.od stosunku minal niecaly tydzien.

Gość adinnaaaa
testy z krwi na 100% bby wykazaly ciaze. masz jakies zaburzenia, moze hormonalne. najlepiej jak bys poszla na usg zeby lekarz sprawdzil czy tam wszystko jest w porzadku.

Gość junn
tydzień po stosunku nikt ani nic nie wykaże ciązy. Zbyt wcześnie. trzeba min. 2 tyg. odczekać.

Gość dziewczyna 22333
bylam na usg wszystko jest wporzadku lekarz nic nie wydzial .mialam robiny poziom hormonow niedawno i wszystko jest wporzadku.lekarz ginekolog mi tylko powiedzial ze mam jakas infekcje i musze brac antybiotyki.ale kazal mi jeszcze przyjsc we wtorek na badanie krwi ,beta hcg.w sumie to skoro w szpitalu nie wykryto ciazy z tego testu to nie wiem czy powinnam isc.wiem ze wszystkie hormony mam jak najbardziej wporzadku. czy to mozliwe zeby testy sie mylily??? nidgy nie mialam pozytywnego wyniku testu z moczu dopiero teraz te 2 testy clearblue pokazaly ciaze no i sie troche wystraszylam bo zawsze wczesniej byly negatywne