Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MlekiemiOknem

Przyszle mamusie , kupujecie ciuszki w komisach ?

Polecane posty

Gość MlekiemiOknem

Nie jestem jeszcze mama. Planuje za 3l dzidziusia ale koszty wyprwki nie sa male , dlatego postanowilam rozlozyc to na czesci . Kupilam dzis nowe body za 5 zl . Dobrze robie , kuoujac duzo wczesniej same drobiazgi ?

Gość Sasankaaaaaaaaa
tak ja kupuje bo takie male dzieci to czasem w ciuszku przechodza miesiac

nie kupuję. Dostałam sporo od rodzinki i znajomych. A nowe ciuszki sa bardzo tanie. W komisie wg mnie można kupić np leżaczek czy wózek.

Dla mnie to dziwne kupować ubranka jak planuję się zajście w ciąże dopiero za 3 lata .

Gość Sasankaaaaaaaaa
Miarka ty chyba chora jestes podniesiony vat a ty piszesz ze ubranka niemowlece sa tanie Stuknij sie w leb

Proszę cię. W tesco 5 pack body kosztuje 30/40 zl. Dwie pary pajaców 30/40. To wg ciebie jest drogo?

Gość blanka-anka
nie każdy ma tesco w swoim mieście a firmowe ubranka są jednym słowem drogie. nie mówię o wyprzedażach ani o ciuchach z bazaru gdzie kupisz za grosze kiepskiej jakości.

Gość Manishaaaaaaa
Miarka a ty w tesco tylko kupujesz ? tu byc moze mowa o firmowych a nie takich tylko tescowych sasanka ma racje

Tylko, że można by powiedzieć że każdy ciuch jest drogi. Ja wolę kupić ciuch tańszy ,ale nowy niż używany z ciucholandu czy komisu. Sama nie noszę więc czemu miałaby kupować dziecku? Co innego dostać od kogoś kogo znam, ale i tak wybiorę tylko to co mi się podoba.

Nie kupuje tylko w tesco ale jak ktoś mówi, że nie można tanio kupić to niech się wybierze do tesco albo Pepco. W każdej sieciówce typu Hm itp też coś znajdzie na wyprzedaży.

Gość a ja zaglądam
często do sklepów z używaną odzieża, zaluje ze wczesniej nie zaczęłam bo dla małych dzieci nie opłaca sie kupowac nowych ubranek- szybko wyrastaja, (mówie o takich paru miesiecznych bobasach) niektórych rzeczy nawet nie zdąrzy sie załozyc a po drugie naprawde swietne rzeczy mozna trafic w ciucholandach , niektóre z metkami :) dobre firmy, dobra jakosc, a wiadomo takie maluchy nie niszcza ubranek wiec wszystko jak nowe!! i za te 40 zł co bym kupiła 5 bodziaków to mam czasami 40 rzeczy jak jest wyprzedaz ze po 1zł ;p tylko wiadomo trzeba trafic, nowe ubranka tez mamy ale poluje na tanie ciuszki i nie widze w tym nic złego, sama tez czasami cos fajnego sobie znajde :) i wtedy to jest niepowtarzalne a nie promocja w jakims sklepie 30zł za sweterek i co trzecią mijam w takim ubraniu...