Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomiiiibezrobotnaNIESTEyyyy

gdzie mój watek o moim tarotowym blogu?

Polecane posty

Znowu mi usunęli. Dlaczego? Takie życie. Ten blog jest przejawem mojej FILOLOGICZNEJ nienawiści do KK że nic tylko piszą, człowieka zero, o czym nikt nie wie. TAK TO POWINNO BYĆ? I pewnego dnia wyczytałam w Biblii, że muszę nienawidzić rodzinę i to jest prawda i tyle. I wiecie tak stawiam tego Tarota omijając państwo, żeby znowu mi sie nie przytrafiło, że Bona jest OK i super, a ja zero. A gdzie moja renta? Nadal na poczcie bo to wiem. No ale poza tym co? I tyle. I wiecie ja Niemców mam w zadku - mają rodowody. ALE JAK? Nie mają z matmy to znaczy mają je żle. Bo co to są Niemcy przez których nie mam paczki z rentą od matki - co mam jeść - takie chuje jebane to są - no to kim oni są? jakieś państwo Z GŁUPIMI rodowodami. To są Niemcy i tyle. I poza matmą rodowody są BEZ SENSU. Mogą być, ale wtedy jesteś DZIKUSEM NIEMIECKIm - takie coś to jest. A matma wiecie to była wartość i została ona poszerzona - no skomplikowane rzeczy - przez Boga i znowu może być zmiana i tak dalej... takie coś to jest. I tyle. I tylko takie rodowody mają sens, a reszta jest bez sensu. I matma jest najważniejsza i tak leci kościół ale nic tylko piszą i piszą i nic więcej nie robią. I ja cenię sobie bardziej matmę i rodowody z matmy, a kościół mało bo nic nie jest wart. Ogólnie dużo jest wart, ale nikt się niczym nie przejmuje - największy grzesznik to najbiedniejszy człowiek, Polska to zero, ja jestem okradziona z wszystkiego i za wartości a właściwie DUPĘ Z TWARZY, którą mam od dziecka w Polsce BEZ ZDJĘĆ - renta moja i tyle. Za książeczki , które mogę wydac na tej rencie i zarobić. Przyrodnicze. Nie dam sie w Niemczech nikomu , że wolno tak grzebac za dupą 35 letniej baby i decydować wiecie czy z ARTYKULIKÓW PRZYRODNICZYCH się ją przyjmnie czy nie??? CO???? Co to ma być? ŁASKA ich??? Wiecie co - to mogli zapytać CZY CHCĘ TAKĄ ŁASKĘ CZY SZUKAM DALEJ bo zostawałby mi inny urzędnik i układ, a tak niech się SRAJĄ I RZYGAJĄ i tyle mnie obchodzą bo stałam o jedzenie, o zdrowie to żle - o ksiązki. No też -jak mi udowodnią że nie. Nie o Biblię. A MUSIAŁAM? POWINNAM STAC O BIBLIĘ NA AMAZON.de? To są rodowodody z matmy, a oni tak nie mają. I po co tak stać? i tyle. I ma to sens? I nie dam sie.

Gość i zimno i pada
i zimno i pada na to miejsce w ŚRODKU Europy 🌼 Miłego. 🖐️

Niemcy to kanalie - patrzcie - budować można W SUMIE jedynie z matmy z FIGUR. Takie coś ma sens. A reszta? I jak ci Niemcy budują i moga budować. Nakradli kasy po wojnie tym Amerykanom - budowy za bardzo nie mieli. Trochę mogli, a teraz budują i budują a tobie nawet paczki z renta nie pomogą dostać i tyle. Takie świnie. I taka jest rodzina królewska w Londynie - nie mająca niczego - matmy przede wszystkim. Ale czemu? I wiecie biorę pod uwagę, że Święta Rodzina latała po nagu i tyle. Wszystko co powiedzieli na ich temat i tak odchodzę bo mieli robic to samo i mieliby matmę - jaką taką I JAKIEKOLWIEK RODOWODY a tak? I udowodniam im właśnie że oprócz kasy NIC. A ja ani kasy. No ale kurwa mać jak miałam zarobić z taką idiotyczną rodziną, bez historii. Może i ten dziadek miał rację, ale filozofował jak dla mnie choćby Arystoteles. Miał patrzciec kasy, wynieśc się do USA, na budowie zarobić - to bym go szanowała, a tak? A ta Bona? ona uczciwie pracę dostała? Jak ten Karol tron królewski. Z elekrtowstrząsów, ale takiego pioruna jak ja nie ma i rady mi nie da. Ale wiecie okraść to mnie okradli i tyle. BANK - nie oni. A bank nie lepszy i tyle. I koniec :(

Państwo w środku Europy - SUDAN i tyle. I mieli Niemcy rodowody Amerykanom po wojnie dać, a nie dali - Adolf w piekle sie nie dał. I tak wszyscy wyszli na wariatów, a co ten książę Karol i te wszystkie szmaty robią z passami USA to nikt normalny nie wie. Jak to USA ma wyglądać? Pass USA to rodowod od sw. Elzbiety i koniec. Więcej nie ma. Św. Patryk na język choć to bez sensu i tyle. Św. Elzbieta i krzyż i tyle. Poród i krzyż Chrystusa - takie coś. A reszta? I koniec. Ja się nie dam i tak paczka moja jest. Ale cenne te rodowody a kto jest tym Amerykaninem i koniec :(

Pass bez włosów Indian amerykański jest warty tylko z kasą i nic poza tym. Za założycieli banków że nie mieli racji wracając do Londynu. Bo nie mieli. No i kasę mają. A reszta? Jak zarabiają? To mieli sie pochwalić ludziom bo jednak 14 września 1976 mi wpisał KSIĄŻĘ KAROL. JAKIM PRAWEM i tak ich żegnam na zawsze wyrzucając ich , ze się nie chwalą jak zarabiają i tyle. Bo powinni - jednak jest to uczciwa praca i każdy powinien to wiedzieć. Bo czy ich popieram - bardzo. No i zobaczcie - jak mam się pozbyć 14 września 1976? Teraz PRZEZ NICh - bo matka była szalona - do urzędu - zmiana daty urodzenia, ze Bona I mengele pili? Co ja mam powiedzieć. Zmiana daty urodzenia I PIERWSZY RAZ W ŻYCIU MOGĘ BYĆ W POLSCE. A tak nie. A czemU? Przecież rodzina królewska w Londynie to są wasi ulubieńcy. Bo chyba nie Kevin. Choć krzyż rodowdowy jego ma polonia berlińska. Chyba nie ten język. Ale lepsze to niż niemiecki. I tak było 1000 lat temu. Bo jak ja lecę. mój ojciec nazywał sie OTTON. Jak to ograć? NO JAK TO OGRAĆ? I tyle. A takze śmierć Analizy Michael - bo tyle zostało po mojej matce??? a na pewno brygidkach wiecie - OTTO BAMBERG - 1 lipca święto kościelne. A ojciec Analizy na pewno nazywał sie Otto i w św. Otto Bamberga umarła i co dalej? I tyle :( I CO JA ROBIĘ W POLSCE? Bo jak udowodnię że państwo jest złe nie podając figur i w czym Indie są lepsze? Tak datą śmierci ANALIZY MICHAEL - 1 lipca - swięto Ottona Bamberga i święto śmierci Analizy Michael i tak żegnam rodziną królewska w Londynie za całośc opini mojej matki i ŚWIĘTE BRYGIDKI - niech ich prowadzi Analiza Michael i tyle :(

Wiecie datami 14,15 września ogrywali sobie Niemcy katolików i św. Brygidę żeby o nią nie stac bo chyba będzie w Rzymie i co oni robią w tym Londynie no to żeby mogli być tak sobie ograli św. Brygidę. No i co dalej? To ją mają i po co? Ona jest w Rzymie. Nie jest papież. No to jest. Benedykt 16 - co ja na to. Nie wiem - ja na razie widzę tego księcia Karola i nikogo więcej. ON JEST. A ten papież. I sie nie dam i kasa moja. Bez daty urodzenia hahaha - a po co mi 14 września? Jak już to Wielki Piątek. Po co to wpisał? To jest ogrywanie Brygidy Szwedzkiej - tak byłabym z brygidek a tak? I tyle. Co - zrobil mnie? Z kim? i tyle :( Bez sensu. A Niemką jestem z miejsca gdzie mnie zrobiono i po co mi więcej. I miałabym wtedy NORMALNY rodowod, a tak wszystko z matmy żeby nikt nic do mnie nie miał. i co? Brygidy nie mam? Oby ten człowiek do piekła poszedł kimkolwiek jest - tak mu życzę za moje życie i koniec :(

Gość agulinka aga
powrusz mi 06.06.1966 prosze

Wiecie na drugi raz powiedzcie po prostu UCZCIWIE komuś skąd jest, ze jest adoptowany a w ogóle nie bierzcie dzieci jak nie macie pieniędzy I MOZLIWOŚCI ani OCHOTY na nie. Ja sie nikomu nie dam bo nie wiedziałam kim jestem bo passem USA i kredytem w banku bym do USA wyjechała po studiach i koniec. I to jest wina rodziny. A teraz wiecie mam W OGÓLE rację bo mam... maturę. polską. No ale mam. Ale wartość - naprawdę. No ale jest i tyle. I to wszystko :( Co jeszcze?

Musze sie zastanowic czy powinnam wrózyć z daty urodzenia wiesz. Za chwilę Ci powrózę. Ale chyba nie - tylko na imię Ci powrózę. Bo imie można ograć książkami, a jak ograc date urodzenia. Ma ktoś pomysł? I też tylko chcesz pioruna jak widzę. No tyle mogę ci dać. A roślina, zwierzę? Nikt nie chce. Dlatego miałam mieć pass USA i do USA wyjechać - coś robić tam z sensem. Może i z dziećmi. Nie miałam chodzić do szkoły z literką r a czy miałam mieć maturę też nie wiem. No to na maturze koniec. Studia w pracy - zawsze tak uważałam - byle jakie studia i rodzina a tu jakieś wielkie studia, ale robota miała być. Bo po co poszłam na biologię jak nikt mnie tam nie chciał. A na co miałam iść? Nie miałam figur. Bez sensu wszystko i tyle. Brak figur to jest koniec matmy i tyle :( Nie ma :(

1.Głupiec 2.Mag 3.Kapłanka 4.Cesarzowa 5.Cesarz 6.Kapłan 7.Zakochani + 4 na piorun 1.Rydwan 2. 3. 4. Tu ma wróżbe - tarot bez znaczenia bo nie chcę bez daty. No z datą ma to samo i ma czysto piorun. Beze mnie bo się nie będę ośmieszać po tylu latach szkół jako literka, cyferka że ja takie rzeczy robię. I tyle. Bo czemu bez osoby - temu - czysta matma. Za stracony czas w Polsce - znaczy całe życie. To jest życie do wyrzucenia do kosza na śmieci, pass USA i wszystko od nowa. Tyle. Nic więcej. Albo kasa od dziecka ale JAK? Nie wiem. Z taką adopcją. bezsens kompletny :( Na co? Na budowę w ogródku w Polsce? Bez sensu przecież i tyle :(

To jest wiecie w sumie układ dla wszystkich , którzy w tarocie widzą piorun - reszta to kasa i tak zarabiać - o tym będzie 2 wpis na moim blogu bo wiecie nie będę wam stawiać nie wiadomo ile razy tego tarota jak to tylko piorun - to pierwszych 8 kart choć w sumie... ale to sami sobie postawcie - zwizualizujcie i to wszystko. A zarabiać pasuje i tak ode mnie i ja idę na priwa już bo to bez sensu. 100 zł za pioruna i tyle. Ale jako reklama niech będzie za darmo bo to biznes powinien być ciągły. Po prostu kasa z tarota. Co to warte? Roślina, zwierzę - zainteresuj się czymś i już masz wartość - tak jak napisałam. I wiecie w sumie napiszę ten układ na blogu, ale zacznę za to kasowac - bo to jest oszczędzanie na jedzeniu. W POLSCE? A ja wyleciałam przez kuchnię też. Że nie gotuję. To se ugotuję i tyle. I takie mam życie i koniec. Do śmietnika i jeszcze raz. Ponieważ najbardziej wolę matmę to zaczęło się od klopa na głowie i tak sie z wami zegnam. Do takiego czegoś mnie dac. To blisko morza - z brygidek. tak to bez sensu. To krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami a tak? To ani popełnić samobójstwa - a czemu? Ja wiem czemu nie popełniłam samobójstwa i tak wyratowałam brata. No ale co - samobójstwo i potępiłby mnie Pan Bóg? Wątpię :(

Wiecie to jest ZA WIZUALIZACJĘ no to niech sobie same tarota postawią i mają pioruna z tego układu i TAROTA też. Bo wiecie jaka ja jestem. Nic sie nie dzieje, a roślina zwierzę jest. Ale zapłacić to nie. No to nie. To też sobie poradzę - bo takie mam życie - wszystko mam zrobić, a grosza jeszcze nie ujrzałam - cygaństwa jedynie i tyle. I to wszystko :(

Gość agulinka aga
na imie mi powróżysz? jestem Agnieszka.

Witaj Agnieszko - masz ten sam rozkład co AGULINKA AGA - bo nie stoisz o tarota i tyle. Na pioruna. A na roślinę zwierze też. I co jeszcze chcesz wiedzieć? Karty masz i tyle - układ ten co powyżej - reszta na priwa jeśli jesteś poważna. Takie allegro. KOREPETYCJE - tak to traktuję. Z żyje z renty po matce, którą muszę otrzymywac. Korepetycje to nie skoła. Żeby mieć działalność to dochód i tak jak szkołe otwierają z korepetycji. A jakie mam szanse na to? I tyle. Pozdrawiam 🌼

Jeśli chcesz roślina, zwierzę to mogę Ci karty postawić ale po co Ci roślina zwierzę bez kasy z tego. Bez sensu. No ale jak chcesz to na imię Ci postawię. I tyle. I na roślinę zwierzę masz takie karty 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Eeeee pasują Ci te ktore mam powyżej - caly tarot i piorun tez masz tak. W ogóle w to nie wierzysz i po co Ci karty. Tylko ludziom czas zajmujesz. Bez sensu - jakaś ZDEZELOWANA kafeterianka. I tyle. To powinnaś w TAROTA wierzyć . Bo to są wartości kafe i tyle. 😡

Gość agulinka aga
dziekuje za wrozbe gdzie moge wysłac rente//?