Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAULA123jfhshfb

POMOCY!!!!!! NIE MAM OKRESU CZY TO PRZEZ ODCHUDZANIE.?

Polecane posty

Gość PAULA123jfhshfb

od 12 marca zaczełam się odchudzać . wtedy ważyłam 42,8kg przy 160cm. zakupiłam tabletki thyroburn wspomagające odchudzanie moja dieta jest uboga , jem duzo jajek , ciemne pieczywo , owoce warzywa , musli , maślankę , pije 1,5l wody dziennie plus zielone czerwone herbaty , kawa . raz w tyg jem maly normalny obiad. cwicze codziennie aeroby 1-1.5h dziennie . tabletki skonczyły mi sie 26 kwietnia , waga spadła obecnie waże 39.1kg dalej jem ubogo choc co 3godz i codziennie cwicze. problem w tym iz ostatnią miesiączke mialam 1kwietnia teraz powinnam dostac 1 maja co prawda spoznia mi sie dopiero 4dni ale martwi mnie to. kiedys rowniez sie odchudzalam ale zanik miesiaczki zdarzyl mi sie pierwszy raz. czy to moze byc spowodowane przez odchudzanie? w marcu zaczelam sie odchudzac w kwietniu jeszcze mialam normalnie okres ale teraz w maju nie dostalam . dzis sie wazylam w waga pokazuje 38.3kg

Gość jaka jestem nie wie nikt
4 dni to nie spoznianie, ani zanik miesiaczki. pozatym po co Ty sie odchudzalas ? teraz wygladasz jak wieszak, zaden chlopak na Ciebie nie spojrzy ! jak trup !

Gość PAULA123jfhshfb
sory teraz juz 6 \ jak nie spoznianie ani zanik to co?

Gość jaka jestem nie wie nikt
słyszalam kiedys ze przy odchudzaniu moze miesiaczka sie spozniac albo calkiem zaniknac . wiec moze do lekarza sie udaj ?

Gość PAULA123jfhshfb
udam sie