Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecja boloneze

stary chomik!!!!co zrobic???

Polecane posty

Gość służba zdrowia
Muszę sprawdzić dziadka. Słuszny wiek i zakrapia czymś oczy...:D To go, chyba kwalifikuje do odstrzału...:D

Gość slonceeeee674
zblizaja sie wakacje co zrobic z chomikiem kiedy nie można go zabrac ze soba

Gość Rensolma
sprawdż i podaj mi swój adres

Gość służba zdrowia
Dlaczego mój??? Chyba dziadka...:D

Gość yyyhmyyya
Nie popadajmy w skrajnosci :)

Gość Rensolma
twój potrzebuję w celu wysłania ci nagrody za ujawnienie szkodnika,a dziadka oczywiście też

Gość koszaaaaatniczkaaaa
slużba zdrowia, zabierz dziadkowi krople :O

Gość yyyhmyyya
Trochę źle rozumujecie. Nie popadajmy w skrajności. Chore zwierzątka się leczy, ale jeśli zwierzę jest już stare, widocznie cierpi, a weterynarz nie daje mu szans poprawy, bo starość tylko dobija zwierzę w jego chorobie, to chyba humanitarnym jest ulżenie zwierzęciu, a nie wpatrywanie się (swoją drogą mi by serce pękło) w jego cierpienie i pozorne przedłużanie mu życia.

Wiec chodzi o kase, tak? "Czlowiek nie chodzi do lekarza tylko sam sie leczy w aptece". PFFFFF! Corka powinna byla zabrac chomiczka ze soba :( Moj kot tez mial cale oczy w blonach i malo widzial, pojechalam do weta, przepisal mu kropelki za 15zl, za wizyte zaplacilam.... 10 !!!!!!! i kot widzi, i dobrze sie ma. A tez nie m,ial apetytu przez to, Ty gdy masz goracze pewnie tez malo jesz. On jest CHORY! DO lekarza, ale juz. Mozesz pojsc sama bez zwierzaka, moze nwet nie trzeba sie z nim fatygowac.

Gość służba zdrowia
Rensolma -Nie wiem, czy mi się to opyla, bo dziadek-za nieujawnianie go -co miesiąc wypłaca mi nagrodę...:D A zdrowie mu dopisuje i dziarsko wygląda...:D A krople mu schowam, by sprawdzić, czy te oczy mu ropieją, czy nie...:D

Gość yyyhmyyya
Aaaa, to jak dziadek kasą sypie, to lepiej nie chowaj mu kropelek, bo szybko zbiedniejesz :D

Gość Rensolma
to nie pozostaję mi nic innego jak życzyć dziadziusiowi ze 200 lat i podwyżki renty

Gość służba zdrowia
Dzięki :D I jeszcze zdrowia mu życzcie, coby na lekarstwa nie musiał wydawać...Toż to pieniądze wyrzucone w błoto a po co chorobową agonię przedłużać...:D

Gość yyyhmyyya
No tu byłby 'sens' przedłużania dziadziusiowi jego żywota - wpadałaby ci jego emeryturka, ale od chomika raczej się tego nie spodziewaj :D

Gość aidjd
właśnie, delikatnie przecieraj mu oczka bo się biedactwo męczy :( wróżę nie więcej jak 2 tygodnie życia, postaraj się żeby w miarę nie cierpiał przez ten czas. Trzymaj się chomiczku!!

Gość gość
ja na twoim miejscu bym go wziął,rzucił nim o ściane i po problemie.Albo można wsadzić do mikrofalówki i upiec go nieco