Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HeadyHeadyHead

sex bez gumki i z

Polecane posty

Gość HeadyHeadyHead

Witam , mam 17 lat i ubiegłej nocy Kochałem się ze swoją dziewczyna , problem polega w tym że gdy miałem na sobie gumke to mało co czułem i nie mogłem w niej dojśc , a trwało to i trwało ,aż w końcu kontynuowaliśmy bez gumki . Robiliśmy to bodajże z 6 razy ? tylko 2 razy udało mi się dojść , poza nią ( ach 6 razy bez gumki oczywiście ) . A więc nie doszedłem w niej ani razu , koniec wyglądał tak że wychodziłem z niej .łapałem za niego i hyc na brzuch . Moje pytania brzmią tak : - Dlaczego nie mogę dojść w gumce ? i ogółem małe wrażenie , zupełnie jak by nic nie było ;p - Czy możliwe jest że moja dziewczyna zajdzie w ciąże ? PS : Mamy po 17 lat , dziewczyna miała ostatni okres pod koniec lutego ( wtedy tego nie robiliśmy a się tak spóźnia ) , to był nasz 1 raz . Ach no i jeszcze chciałbym się dowiedzieć , czemu nie ma tyle czasu okresu o_0 Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość :P

Gość CiepłaRyba
mioze zajsc w ciaze przedewszystkim jeśli nie umyłes sobie dokłądnie penisa po "spuszczeniu" na zewnatrz i potem jej takiego brudnego wsadziłesm znowu :D. istnieje tez prawdopodobieństwa zapłodnienia plemnikami które sa wydzielane razem z płynem wydobywajacym sie z penisa juz w trakcie podniecania ale to małe prawdopodobieństwo. A dlaczego tak długo nie ma okresu a to był was pierwszy raz? moze jest w ciazy z kims innym a nie z toba a byc moze ma poprostu jakies zaburzenia hormonalne - powinna isc do lekarza, czasem tez brak misiaczki wystepuje przy bardzo małej wadze u kobiet np anoreksja lub duzym stresie np matura, różnie organizm ludzki reaguje na rózne rzeczy

Gość HeadyHeadyHead
NIe ma matury , w ciąży chyba raczej na pewno nie jest z innym o_0 A przecież to już prawie 3 miesiące..Paździerz w chj** :/

no matura to był przykład...ale moze sie czyms innym stresowac i to moze sie przekłądac na brak miesiaczki. no róznie moze byc. te opcje które napisałam sa możliwe :D. a co do tego ze nie mogłes dojsc w gumce to moze poprostu masz troszke mniej wrażliwego penisa - to sie zdarza, takie życie - nie kazdy jest taki sam. Moze tez byc tez tak ze jeszcze nie przyzwyczaiłes sie do tego rodzaju podniecania - poprzez kontakt z pochwa bo byłęs przyzwyczajony np do masturbowania sie i dotyku dłoni a dla penisa bycie w pochwie to inne odczucia - w ty wypadku z czasem powinnes sie przyzwyczaic i bedzie ok :)

Gość garaea
gratulacje zostałes ojcem

Gość Heady
Dzięki Kurcze , nazwę go Garaea jeżeli będzie dziewczynka na twoją cześć , a jak chłopiec to Garael .....tak na serio , ciąża mało możliwa , możliwa , czy musi być ;s ?