Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna wawa

suknia ślubna XXL

Polecane posty

Gość dziewczyna wawa

Hej dziewczyny, mam pytanie czy w Warszawie lub okolicach są salony sukien ślubnych w których można przymierzyć suknie w troszkę większych rozmiarach niż 42? Będę wdzięczna za podpowiedzi :)

Gość earlgrey2323
uszyj na miare, wiekszosc salonow oferuje taka usluge

Gość dziewczyna wawa
oczywiście szyć będę, bo mam nietypową figurę i nic gotowego nie dostanę, ale chciałabym coś przymierzyć żeby zobaczyć czy to co mi się podoba na wieszaku będzie dla mnie dobre :)

Gość earlgrey2323
to umow sie na przymiarki do kilku salonów, popros by przygotowały rozmiary wieksze od 42 i sobie zobaczysz co ci sie podoba a co nie

Gość ja też noszę duży rozmiar
I chodziłam przymierzać do normalnych salonów, panie w większości były bardzo miłe, jeśli nie mogły zawiązać czy zapiąć na mnie sukni, to po prostu ją odpowiednio przytrzymywały. I faktycznie w normalnym salonie znalazłam suknię dla siebie :) Ja znam jeden salon z większymi rozmiarami, ale niestety w Łodzi.

hej, jesli jestes zainteresowana mam do psrzedania suknię slubną w warszawie. na maila mogę podesłać jej zdjęcia:)

Gość moze mori lee
salon sukni mori lee jest Warszawie kolekcja julietta. Sama chcialam, ale do Warszawy mam za daleko by jeździć na przymiarki.

Gość VXCGFGDFGDF
MI SIE UDAŁO KUPIC UZYWANA w rozmiarze 42 tzn nawet nie bo o ile kojarze to 10 ale jest sznurowana i troche krawcowa popusciła mi na szwach:) dzis byłam u przymiarki i dostosowywała ja na długosc do mojego obcasa

Gość izzzkaaa86
Te cymbeline dla duzych rozmiarów są straszne ! Jakiś koszmar - szczególnie ta beza! Polecam ci pracownię w Warszawie z krórej korzystałam , naprawde miłe babki i znaja się na rzeczy http://www.sukniesplendor.blogspot.com/ Ja mam wprawdzie 36, ale jestem bardzo zadowolona z szycia. Poza tym kiedy byłam na przymiarkach dziewczyna przede mną miała swoją przymiarkę - mimo że miała rozmiar chyba z 48 wyglądała naprawdę ładnie.

Gość a jak w splendorze
a jak w splendorze kształtują sie ceny?