mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 7, 2012 to sie zdarzy dzisiaj i bedzie straszne- zacznie siena poludniu o 18 a skonczy o polnocy na północy!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juuuuhu Napisano Maj 7, 2012 ale co??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ubudubu 0 Napisano Maj 7, 2012 a co sie stanie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daj sobie spokój ............. Napisano Maj 7, 2012 głupia babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vsgg Napisano Maj 7, 2012 Też miałam wizję Będzie coś się działo W polskim KK związanego z Rosją i Kremlem, nie wiem czy dobre czy złe ale nastąpi niebawem. Ponadto będziemy traktowani przez Japończyków jako marionetki do ich własnych celów. Nie musicie wierzyć, nie dbam o to, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata K. Napisano Maj 7, 2012 czemu nie odp na maile!! już tyle czekam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grzywną mi płać za kłamstwo Napisano Maj 7, 2012 wróżba ci nie wyszła, to dalej udajesz, że masz specjalne umiejętności? kiepsko ci idzie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmddduuuo Napisano Maj 7, 2012 Podnoszem ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myślałam że tylko na majówkę Napisano Maj 7, 2012 tak się zresetowałaś, ale widzę że nie odpuszcza.. skończ z tym ziołem, bo to niezdrowe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myślałam że tylko na majówkę Napisano Maj 7, 2012 wtedy miało być przez upał, a teraz przez to zimno??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 7, 2012 :O ma skończyć z ziołem? :D ja pierrdole ograniczone mózgi :O a autorka to też niech spierrdala bo nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CrK Napisano Maj 7, 2012 Jak tam? Przeżył ktoś Armageddon? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach