Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedynkiiii

jaki rozmiar nosicie?:))

Polecane posty

Gość jaki rozmiar???
to ja dla odmiany napisze prawde :D rozmiar46 waga 98kg wzrost 176cm

Gość przed ciążą 34-36
a czasem rozmiary dziecięce lub szycie na miarę jestem naprawdę drobna po ciąży 38 po połogu 36 a teraz znowu jestem w ciąży więc sie 36 nie nacieszyłam. zobaczymy jak to będzie po 2 dziecku za to moja siostra przed 36 a teraz 42

Gość jeszcze nie dawno 48-50
a teraz 38, a chcę 34.

Gość Ja mam tak 38-40
i mam 172 cm wz.Warzę 67 kg :O

Gość kolorowoooo
165cm 80kg rozm, 42/44

Gość jeszcze nie dawno 48-50
to ja mam 165 ważę 68 i nosze 38 wiec jak ty to robisz ze jesteś wyższa, mniej wazysz a nosisz większy rozmiar?

Gość pooczatek konca....
38 / 40 i moim zdaniem sa to najbardziej kobiece rozmiary

Gość Ja mam tak 38-40
Pytanie było skierowane do mnie?Pisałam na oko.I przecież wcale nie noszę większego rozmiaru od ciebie.Zależy jak się trafi.

Teraz jestem w ciąży, ale przed ciąża było tak:) wzrost 165cm waga 55kg rozmiar bluzek 40 rozmiar spodni i spódnic 38 wymiary 96 - 75 - 94

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
j a to w ogole niewymiarowa jestem mam 163cm wzrostu waze 65:o dol 38 a gora 42. wygladam jak kulka na patykach:o

Gość Ja mam tak 38-40
Albo inaczej.JAkie masz wymiary?Biodra,pas.Bo to może ja jakaś krzywa jestem hehe

Gość Ze mną to było tak
kiedyś 36 przy wzroście 173 potem38 a potem 40 i wówczas wyglądałam najpiękniej ale byłam w 100%bezpłodna mogłam bez zapezpieczeń całe życie! i NAGLE... ... po 28roku życia na potęge zaczęły mi cycki rosnąć i po 5latach rośnięcia tych buforów zaszłam w ciążę! Teraz mam 42/44

Gość to i ja cosik powiem
Ktoś tu się dopominał o rozmiar 32? To proszę :) ja mam 32-34. Ale nie dlatego,że jestem super szczupła,po prostu jak wzrost dawali to na górce stałam :D Kiedyś miałam 156cm wzrostu,a jak dzisiaj się ważyłam i mierzyłam u gina,to wyszło 153cm :( Waga 49.100- wczoraj skończyłam 37tc. Przed ciążą 42 kg. Rozmiar buta 32-34 no wyjątkowo 36,ale to musiała być już bardzo zawyżona numeracja, rozmiar stanika 60 B. Także taki ze mnie liliputek trochę :) Ale dziwię się jak się mogą ubrać dziewczyny o wzroście 170cm w rozmiar 34? Przecież spodnie to macie chyba do łydek :D współczuję.

Gość Ze mną to było tak
to i ja cosik powiem witaj w tym samym klubie! Ja też się skurczyłam 3cm i mam 170 dziś! :D

To u Ciebie te 3 cm to nic,a u mnie dużo ;) cóż starość albo brzuch ciągnie do dołu :p

Gość Ze mną to było tak
Ja za to mam taki krztałt stóp że nie mogę nosić szpilek Jeszcze takie sandałki na szpilce to jakos mi sie trzymają ale takie kryte całe to spadają i żadne wkładki nie pomogą bo stopa płaska zero podbicia i nic a nic się nie trzyma Śmigam w balerinach jak przestaną być modne to na boso będe chodzić.

Gość Ze mną to było tak
Jedyne szpilki jakie w życiu nosiłam to albo kozaki albo sandały innej opcji nie było.

A ja za szpilkami nie przepadam. Czasami założę do spódnicy czy sukienki,ale tak na codzień śmigam w jeansach,topach i trampkach. Pamiętam jak kilka lat temu poszłam z mężem do sklepu-byłam w pierwszej ciąży,ale brzucha jeszcze nie było widać, a że było gorąco to usiadłam sobie na parapecie... Byłam już po 30,a ekspedientka do mojego męża-niech pan zdejmie to dziecko z tego okna :D Z kupnem alkoholu jak założę czapkę z daszkiem i duże okulary p-słoneczne to mam problem do dzisiaj ;) mimo,że już mam dwie 18na karku,ale jak pomarszczonej ;) mordki nie widać to po wzroście dają mi 15 lat :p

Gość nestea..............
miesiąc po porodzie na górze 40 a na dole 42, ale daje sobie czas do jesieni, żeby wrócić do rozmiaru 38. te 10 kg jak nic muszę zrzucić.

Gość Tynka22
36

Gość gjhkcgkgkc
Ja mam 170 waże 50 Rozmiar 32/34 zależy w którym sklepie;))) mam 3 letnie dziecko, a jeszcze 8 miesięy temu ważyłam 25 kg więcej;)))

Gość zla na wszystko
168 rozmiar 34/36