Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktorynka88888

czy wasze 2-3 letnie dzieci mają siniaki na nogach?

Polecane posty

Gość wiktorynka88888

córka ma prawie 2 lata i odkąd zaczął się sezon na plac zabaw i szaleństwa na dworze ma nogi posiniaczone ,dokladnie piszczele.Ma około 4 siniaków.Czy wasze dzieci tez tak mają? dodam ,że ona wspina się wszędzie i nie uważa.

Gość no raczey...
a ty nie mialad siniakow jak bylas dzieckiem?bo ja mialam wiecznie poobdzierane kolana i siniaki

Gość bhsbsgk
A co w tym dziwnego,że ma siniaki??

Ma siniaki i obtarte kolana . Córka wszędzie biega , wchodzi . To u dzieci chyba normalne :))

Gość mama sama w domu...
mój w czerwcu skończy 3 lata siniaków ma pełno ale mnie to nie dziwi ja też miałam siniaki odkąd pamiętam.

Gość hulahulahop277
moj 10 miesieczny ma cale nogi i pupe posiniaczona!! wariuje chodzi przewraca sie i wstaje dalej idzie nie zaplacze nawet a pozniej widze siniaki

Gość całą masę
i pozdzierane kolana do tego. Ma 4 l.

Gość mama z listopada 2008
mają !

Gość rozaliaaaaaa
moj ma, czasem martwie sie czy babki w zlobku sobie nie pomyślą ze go bijemy ;-( dzis wariował i spadl za łozko i zadrapał sobie klatke piersiowa nad sutkiem :-0 ale on caly czas powtarza ze Filip go pobił ( sasiad z ktorym bawił sie ostatnio 2 tyg. temu) :-D

Gość izusia.87
mój ma póltorej roczku jest takim łobuzem że siniki codziennie sobie nabija.

mój 5 latek ma wiecznie siniaki i odkąd pamiętam jak biega zdarzają sie siniaki cóż

Gość gergergt
Moja 2,5-latka ma siniaki (takie drobne, wiele), do tego aktualnie zdarty nos i guza na środku czoła. Zaczyna się sezon. :De

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
ja tak sie zastanawiałam bo mój maluch ma 10mies, chodzi sam ale wszedzie sie pcha i mimo pilnowania chodzenia za nim jak cień zawsze gdzies zrobi sobie guza!! tak mi go szkoda , co tydzien nowy siniak na czole, ledwo zejdzie jeden juz jest nastepny :/

Gość Ja mam tak 38-40
Mój ma całe nogi w siniakach.Ale to szogun.Lata nie patrzy a ma 4 lata.Na łydce na takiego podłużnego jak patyk i ma około 5 cm długości!!!!!Gdzie on go nabił to nie wiem.

Gość aguspagus
moja ma rok i 2 tygodnie, siniaki na nogach to standard. Dzis wrocila ze zlobka z lekka spochnieta warga :-/ spadla za schodka, chociaz juz umie sama wejsc na schody i zejsc, cos jej nie poszlo tym razem i spadla. Masakra, jak jestem w pracy to ciagle o niej mysle, czy sobie gdzis glowy wlasnie nie rozbija...