Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaa234

jutro matura z matmy

Polecane posty

Gość joannaa234

juz jutro :) jak jesteście przygotowani?? na ile % robicie testy z poprzednich lat??

Ja jestem przygotowany tak 50 na 50%. Sądze że 30% powinnam mieć.

Gość chory psychicznie schizofrenik
98% rozszerzona 83% podstawa chwale się tylko

Gość Consuela121
Kuźwa, nienawidzę matmy, jak polski poszedł mi całkiem przyzwoicie, to matma zawsze sprawia mi problem. Cyz przygotowana? Żeby zaliczyc? Nie wiem, się okaze jutro:) Powodzenai również:)

Gość rozszerzenie za każdym razem
na 100%, podstawa mnie w ogóle nie interesuje

Gość chory psychicznie schizofrenik
spójrzcież na to inaczej wy "humaniści" macie problem tylko z matmą a my z ściśniętymi mózgami z polakiem i z obcym

Gość joannaa234
gratuluję osobom którzy piszą rozszerzenie :D mi 60 % by wystarczyło było by idealnie :) ale to oczywiście zależy od zestawu. raz pisze na 40 % raz na 70 % . wy tez tak macie??

Gość joannaa234
chory psychicznie schizofrenik jak to ładnie ująłeś :D

Ja miałam różnie. Raz 10%, raz miałem 20%, ostatnio wychodzi mi nawet po 30-40%.

Gość joannaa234
anielski ustny przeprowadzany jest w szkole więc bedzie spoko. opiszesz obrazek i będzie dobrze. sami wiedzą jak uczą i jakie zdolności posiadają uczniowie :P zad. 3 też powinno być dość łatwe. wystarczy wybrać ilustracje i powiedzieć czemu ją wybrałeś

Gość gddggddggddgdgdd
ja zdałam w sobote ang ustny wchodzisz i mowia po ang juz wszystko, ze masz dac dowód i wylosowac koperte mialam 9 pkt na 30 i 30 % to bylo czas sie wziac za nauke a majce.. majcy pewnie nie zdam

Gość joannaa234
to na farcie zdałeś a jakie miałeś obrazki i jaką scenkę ?

Gość joannaa234
sorry się znaczy miałaś :D

Gość gddggddggddgdgdd
ja miałam 1 zadanie, ze mam wyjechac z koelzanka do pracy za granice, mialam powiedziec ile chce zarabiac , jaki kraj., ile tam chce byc, 2. opisac obrazek , mialam jak dwoje ludzie mlodych siedzi na kkanapie, relaksuje sie .. i pytaniado tego ci zadaje egzaminujacy 3. mialam 3 obrazki i musialam wybrac jeden powiedziec czemu i 2 odrzucic i uzasadanic tez.. no i rozmowa wtsepna to mi mowili jak spedzam wolny czas, czy lubie zakupy .. takie banały

Gość gddggddggddgdgdd
do obrazka to pamietaj , zeby znac in the picture I can see- na obrazku widze... in the background- na 2 planie in the forground - na 1 planie it seems to me- wydaje mi sie... pewnie bledy w pisowni sa, ale ja sie uczylam na pamiec a do 3 zadania - I would choose picture number 1 , because- wybieram obrazek 1, bo i would'nt choose pictures number 2,3 because- nie wybieram , bo

Gość joannaa234
nie no to jeszcze chyba takiego trudnego nie miałaś. jak patrze w moją książkę to ręce mi opadają

Gość nie spinajcie sie tak
zobaczycie ze dadza wam latwa matme w tym roku . Polski dali baardzo łatwy wiec matma tez taka bedzie , widac chca zeby jak najwiecej w tym roku zdalo...

Gość gddggddggddgdgdd
nie mialam trudnego, ale wiem ze ode mnie z grupy nie zdali , a wiem ze chcieli kazdego przepuscic, bo to zaoczne LO, tzn ja poszlam na ost rok tam. co do majcy, ja ide na farta, bo wiem ze nic logicznie nie napisz moze ustrzele 30 % a z ang myslalam, ze na pisemnym bedzie krótka forma pisemna a to ok 120-150 słów :O !

Przecież angielski jest dopiero w czwartek? już miałaś angielski pisemny?

Gość joannaa234
jutro podzielimy sie wrażeniami . napiszcie sobie na chusteczce odpowiedzi żeby można było sobie sprawdzić odpowiedzi. życzę powodzenia :D damy radę :)

Gość gddggddggddgdgdd
to jak moglam miec jak w czw? zastanow sie widzialam probna i czesc te, co trzeba napisac prace po ang

U mnie na harmonogramie matur jest że matura z angielskiego będzie w czwartek. Jutro Matematyka pdst, pojutrze rozszerz i w czwartek j.angielski

Gość gddggddggddgdgdd
no i tak jest ! ale widzialam probna maturę!i moxze byc do napisania praca 120 150 słów z ang a poza tym taki cwel z tego forum mial nik hiszpanin prawiczek spod myslenic

Gość jak to dobrze,
że ja mam już to za sobą :)

Gość knjkjnknn
a ja nie zdawałam matmy bo to było 4 lata temu:D

Gość joannaa234
to się ciesz :)