Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ek4353543453

Jaki jest internet z Orange tp

Polecane posty

Gość ek4353543453

Tydzień temu zadzwonili do mnie że chcą mi dać internet na próbę i poprosili o dane z dowodu ojca. Podałem im te dane ....ale wyczytałem w internecie że ta usługa jest do kitu i dzisiaj ten facet z orange zdzwonił że jutro ma ktoś przyjechać mi ten internet podłączyć( na okres próbny) na co ja mu odpowiedziałem że nie chcę bo rezygnuję - powiedziałem mu że wiem że ten internet jest do kitu, że ludzie się z wami sadzą itp.....na co on odpowiedział ok ale powiedział że jutro ma ktoś do nas przyjechać żeby podpisać rezygnację bo oni potrzebuję rezygnacji chyba na podpisie. coś się boje że ta rezygnacja na podpisie to może być taka umowa.....mogą potem podłożyć do tej umowy jakiś papiery. Ostrzegłem ojca żeby nic nie podpisywał żadnych rezygnacji no bo w końcu ja od nich nie chcę tego ich internetu nawet na próbę.

Gość ek4353543453
no powiedzcie coś o tym internecie

Gość Miliana23
nic nie podpisujce a net orange to gówno faktycznie jeszcze gorszy od plusa sami oszuści.

Gość ek4353543453
ale po co ten ktoś chcę jakąś rezygnację skoro ja to odmówiłem.

Gość ek4353543453
ale z was brudne cweluchy :O

Gość ek4353543453
jestem z Naklika a ten facet z Orange to chyba z Biłgoraja jest - Lubelskie.

Gość camerun
przykro, że mieszkasz w Polsce B

Gość Miliana23
dupa że podałes dane jak sie odczepia to co innego wymysla za jakis czas i nic nie podpisuj bo to ryzykowne postrasz policja i juz.

Gość ek4353543453
nie ma podziału na A i B. A = B.

Gość ek4353543453
jutro ich odprawię - mam nadzieję że się łaskawie odczepią.

Gość no co ty nie powiesz
jest podział po prawej od Wisły jest Polska B

Gość ek4353543453
nie ma podziału A = B.

Gość jutta19000
hahaha... ściana wschodnia :D

Gość Łojek jakiś
ŁOJ :)

Gość ek4353543453
równie dobrze ja mogę powiedzieć ściana zachodnia cha cha cha... A = B

Gość brotsienn
Kargul, albo Pawlak :)

Gość Władysław 1948
wylęgarnia PiS-owych moherów :)

Gość ewerw232
nie ma takiego podziału.

Gość dfswrwerw
Władysław głupiś jest - PIS Góra

Gość erw2332342
PIS Góra

Gość werwer23423
tylko głupy głosują na PO

Gość jdrei43534
dzisiaj mają ponoć przyjechać a ja nie wiem co mam z nimi zrobić - tak sobie pomyślałem że jak będzie dawał coś do podpisu to podrę.

jak przyjdą to im powiedz że się rozmyśliłeś i nie chcesz nawet na próbę, nie wpuść ich do domu, nic nie podpisuj, a jak Ci powiedzą że potrzebują to na piśmie, powiedz że to nie Twoje zmartwienie.

Gość dfjk34
ale ja mówiłem gościowi wczoraj przez telefon że nie chcę tego na próbę to on się wwalił do mnie i powiedział że przyjadą po rezygnację - jaką rezygnację skoro ja z nimi nic nie uzgadniałem i nic nie podpisywałem? Owszem jak pierwszy raz zadzwonił to podałem dane z dowodu ale teraz tego nie chcę nawet na próbę a oni się wpraszają. Jestem z Naklika.

Gość lfjjert4
a ci z orange to chyba z Biłgoraja są no nie?

Gość jkdk4543
jeszcze nie przyjechali - może przeczytali ten topic i zrezygnowali no nie?

Gość k35353
dzisiaj odmówiłem korzystania z tego internetu bo facet ponownie zadzwonił i znowu pytał czy chcemy ten internet na próbę powiedziałem że nie chcę - to on że ktoś przyjedzie podpisać rezygnację - powiedziałem mu że nie podpiszę niczego....na co on zaczął mi mówić że wyraziłem zgodę i że oni mają wszystko nagrane...śmiać mi się chciało wtedy..... Ale w końcu powiedziałem mu żeby moje zamówienie wykasowali z komputera - na co facet w końcu powiedział że ok - że przyjmują rezygnację i że nikt do nas nie przyjedzie. Ale na końcu powiedział że przyjdzie do nas jakaś faktura do zapłaty....oczywiście powiedział że nie musimy nic płacić bo ta faktura jak przyjdzie to jest tak naprawdę nie ważna...że ona tylko przyjdzie i nie musimy się nią przejmować..... nie musimy się tym przyjmować bo oni mają jakoś to w systemie komputerowym.....Nie wiem o co chodzi....Mam ich dość.

Gość k35353
dzisiaj odmówiłem korzystania z tego internetu bo facet ponownie zadzwonił i znowu pytał czy chcemy ten internet na próbę powiedziałem że nie chcę - to on że ktoś przyjedzie podpisać rezygnację - powiedziałem mu że nie podpiszę niczego....na co on zaczął mi mówić że wyraziłem zgodę i że oni mają wszystko nagrane...śmiać mi się chciało wtedy..... Ale w końcu powiedziałem mu żeby moje zamówienie wykasowali z komputera - na co facet w końcu powiedział że ok - że przyjmują rezygnację i że nikt do nas nie przyjedzie. Ale na końcu powiedział że przyjdzie do nas jakaś faktura do zapłaty....oczywiście powiedział że nie musimy nic płacić bo ta faktura jak przyjdzie to jest tak naprawdę nie ważna...że ona tylko przyjdzie i nie musimy się nią przejmować..... nie musimy się tym przyjmować bo oni mają jakoś to w systemie komputerowym.....Nie wiem o co chodzi....Mam ich dość.