Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka9999

praca

Polecane posty

Gość maturzystka9999

cześć jestem tego roczna maturzystka wiec mam trochę dłuższe wakacje w tym roku. chciałabym sie wybrac do pracy za granice ale nie ma namiarów w żadne sprawdzone miejsce. mogły?li byście coś polecić? myslałam o zbiorach anglia niemcy holandia moze belgia czy francja. najbardziej interesowało by mnie cos na lipiec sierwpien wrzenien bo moj chłopak ma jeszcze w czerwcu sesje . polecacie jakies miejsce?

Gość ahhahahahahhahahahahahhah
spierdalaj matolico

Gość mkjncc
A jaki język obcy umiesz najlepiej?

Gość maturzystka9999
francuski wydaje mi sie ze na dobrym poziomie ale jak pisałam chciała bym z facetem jechać a on np tylko po angielsku

Gość mkjncc
No to jak znasz francuski to jedźcie do Francji. Po angielsku dogadasz się (prawie) na całym świecie, a po francusku nie.

Gość 45465456
We Francji moze znajdziesz, ale musisz sie liczyc z upalami, bardzo wczesnie wstajesz itd.. Chociaz to w kazdym kraju, ciezka praca poprostu. Zycze powodzenia, jezeli naprawde chcesz to mozesz

Gość maturzystka9999
no tak ale nie chce jachac w ciemno i tam dopiero szukać wiec chce sie dowiedziec czy znacie jakies fajne miejsca

Gość mastes1
po francusku to tylko lody naucz sie robic i napewno sie dogadasz

Gość gfg
Powiem Ci tylko: we Francji, mlodym ludziom znalezc prace bardzo ciezko: chodzi mi o sezonowa rzecz jasna. Tam to ludzie bardzo zaklepuja sobie prace i do tego po 'znajomosci' i kilka miesiecy przed. Ale, widzialam jak niektorzy wyjezdzali w ciemno, znajdywali cos, no ale znali jezyk. Musialabys jechac nad morze, najlepiej na poludnie, ale pamietaj nic nie gwarantuje ze cos znajdziesz