Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonykaptjagpjtm

dziwne objawy. A moze normalne. Ciaza?

Polecane posty

Gość czerwonykaptjagpjtm

Witam kobietki, od jakis paru dni mam zawroty i bole głowy, oraz czesto oddaje mocz, czym to moze byc spowodowane, tzn czego objawy ? dodam, ze okolo tydzien temu skoczyl mi sie okres, a od 2 dni mam bole brzucha jakby znow mial nadejsc , nie tak silne i uporczywe ale jednak są..

Gość madziulah
skoro tydzień temu skończył C się okres to być może wchodzisz w dni płodne. czasem podczas owulacji występują takie dolegliwości. A może to stres?

Gość czerwonykaptjagpjtm
moze, ale nibym nie stresuje sie niczym ...

Gość czerwonykaptjagpjtm
spalam do 14ej a teraz juz senna ..

Gość czerwonykaptur
no tak, ale zjem cos, mam mdlosci ale nie wymiotuje, tylko troche mnie mdli. Kluje mnie po lewej stronie. No i mam bialy gesty sluz (?)

Gość czerwonykaptjagpjtm
powiedzcie, ze to nie ciaza :( mam dopiero 14 lat i nie moge miec teraz dziecka...

Gość polala245
laska to owulacja nic wiecej.... ja mam takie same objawy jak ty, i owulacje znosze gorzej niz sam okres:) mnie dodatkowo jeszcze bolą łydki i nogi, jestem senna (zaj****) ale nie moge w nocy spac, nic przyjemnego ale trzeba przezyc. i nie wpatruj sie tak w swoj organizm bo kazde pierdniecie wyda ci sie niepokojace i moze byc od razu objawem ciąży

Gość bialamasajka
Być może to owulacja być może co innego. zacznij obserwować swój cykl. Będziesz wiedziała jakie objawy towarzyszą odpowiednim fazom cyklu. Pomocny może być np mikroskop owulacyjny, jeśli nie potrafisz interpretować temperatury