Maya123 0 Napisano Maj 7, 2012 Witam. Mam pewien problem a mianowicie, biorę tabletki Cilest już prawie rok. Wcześniej brałam Yaz (ale miałam plamienia) i lekarz zmienił mi tabletki na Cilest (wszystko było ładnie pięknie). Później na około pół roku odstawiłam tabletki ale znów do nich wróciłam. Mój problem pojawił się niedawno. Dosyć często w środku opakowania lub pod koniec dostaje plamienia. Są to raz plamienia długotrwałe, a raz takie które trwają jeden dzien lub nawet tylko o jednej porze dnia troche ze mnie pokapie. Nie wiem czym to może być spowodowane. W ciąży raczej nie powinnam być bo nie zdażyło mi się zapomnieć tabletki a po za tym mój chłopak rzadko kończy we mnie bo poprostu tego nie lubię. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, zwłaszcza, że wcześniej brałam te tabletki i nic takiego mi się nie zdażało. Dodam jeszcze że mam anemie, ale wątpie żeby to miało jakiś wpływ na to. Bardzo proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maya123 0 Napisano Maj 8, 2012 Nikt się nie wypowie? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delilah__ 1 Napisano Maj 8, 2012 Brałam Cilest przez ok. pół roku i również plamiłam. Kiedy powiedziałam o tym swojej ginekolog, była zaskoczona, bo byłam tego dnia chyba trzecią pacjentką, która plamiła na tych tabletkach (podobno wcześniej nikt się nie skarżył na takie dolegliwości). Nic więcej nie umiem powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach