Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati424

Jaka diete wybrac?

Polecane posty

Gość cati424

Dziewczyny chce zaczac diete ale ich tak duzo, ze niewiem jaka wybrac? Mam 165 cm wzrostu a waze 59 kg, nie widac az tak ale brzuszek mam, uda tez grube bardzom i ramiona. Zawsze wazylam 53-54 kg, ale malo pracuje, duzo jem szczegolnie przed tv wieczorami nawet teraz ciasteczka ehhh, wiem ze to sie odklada, ale mam ataki glodu, ciagle jem. Picie wody nie pomaga. Nie hamuje glodu. Przegladajac to forum myslalam o kopenhaskiej ( 13 dniowej zwana tez szwedzka), a pozniej po niej plaz poludniowych, ale sie boje efektu jo-jo.. i zebym nie zemdala.. na pewno diety oslabiaja, tego sie obawiam.Jak diete mi doradzicie? wiem, ze bede sie musiala pozegnac z ciasteczkami, czekolda, itp.

Gość 34234234324
zadna diete, jedz o 300-400 kcal mniej i tyle

Gość ankaakk
Taką: http://www.sfd.pl/PRZYK%C5%81ADOWY_JAD%C5%81OSPIS_DLA_KOBIETY_OD_PODSTAW.-t493530.html

Gość oraska
i jaka wybralas?

Gość cati424
waham sie miedzy diamondow a norweska, ale od wtorku ktoras zaczne na pewno!:)

Gość na takie napady głodu
dobre są posiłki z większą ilościa białka,błonnika i nie rezygnuj całkowicie z tłuszczu bo tłuszcz tez syci i jest potrzebny do przyswojenia najważniejszych witamin : a d e k no i niestety ruszaj się , nawet jak czujesz lekki głód zrób 5-10 min ćwiczeń a od razu się jeść odechce

Gość od samej diety nie schudniesz
na diamondów też się chodzi głodnym , bo się je z rana owoce do południa a to mnóstwo fruktozy która bardziej niż glukoza powoduje skoki insuliny we krwi a co za tym idzie częste napady głodu , więc nie wiem czy taka dobra ,lepiej sie więcej ruszać liczyc kalorie a jak zjesz za dużo to postarać się to spalić

Gość pała z geografi chyba co
heh a może Sztokholmska , cytuje poniżej ;) kopenhaskiej ( 13 dniowej zwana tez szwedzka) tylko ,że Kopenhaga to stolica Danii więc trochę brzmi idiotycznie nieprawdaż?co ma piernik do wiatraka Szwecja i Dania to nie to samo , co za nazewnictwo , może to dieta Duńska? jeżeli jakiś cymbał układa diety to nie ryzykuj z jej stosowaniem ;)

Gość dietę dla mózgu jak już
wybrać, Kopenhaska ponoć gwarantuje jo jo ;)