Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spod widma

Nienawidzę boga >.

Polecane posty

Gość Spod widma

:)

Gość Spod widma
Po prostu lubię sobie kogoś wyzywac:) akurat tak się składa że on nie istnieje dlatego nikogo nie urazam nie :)

Gość cwane
:P

Gość Spod widma
Wiem :) i nikt nie cierpi :P

Czy naprawdę istnieje, czy nie to nikt z nas tego nie wie...ale wierzyć, że tak jest można. Proponuje sobie znaleźć inny obiekt do którego będziesz rzucać wyzwiskami...

Gość Spod widma
Przecież to logiczne że boga nie ma :O chyba nie napisałas tego serio ? Ja pierdziele jedyną osobę poza moherowa jaka znam która wierzy w boga jest moja mama ale ona jest trochę małomądra :) więc..

"Przecież to logiczne że boga nie ma chyba nie napisałas tego serio ? Ja pierdziele jedyną osobę poza moherowa jaka znam która wierzy w boga jest moja mama ale ona jest trochę małomądra więc.." Widzę, że niedaleko pada jabłko od jabłoni i wdałaś się w "małomądrą" mamusię. PS. Jestem ateistką.

Tak? To może podaj jakieś argumenty przemawiające za tym, że Boga nie ma...Tak samo ja ci mogę powiedzieć, że to logiczne, że Bóg jest. Jestem chrześcijanką, chociaż wcale nie twierdze że na 100% Bóg jest...też mam niekiedy wątpliwości co do tego...jak każdy myślący człowiek. Ile ty masz lat?

Gość Spod widma
No po prostu myślę logicznie i wiem że boga nie ma, tak bolesne ale czas pogodzić się z tym że życia po śmierci nie ma, to niedorzeczne :)

Z poprzednikiem to znaczyło z PAN_i_ CENZOR... To w takim razie niedorzeczne jest też to skąd się wziął świat...

Gość Spod widma
Co my pieprzymy o jakimś bogu ;) hehe jak by to powiedział pudzian kij mu w oko, jakbym to powiedziała ja chuj mu w oczy :) nie ma sensu dyskutować ja mam rację :classic_cool:

Gość Spod widma
Hehe bóg i to wszystko zostało wymyślone wpierw do ratowania państwa potem do zarabiania pieniędzy tyle w temacie :) nawet mój ksiądz powiedział że w boga nie wierzy jest księdzem tylko dla kasy :) jak 99.8% kleru :)

Gość Spod widma
Tak ale nie w celu dyskutowania czy bóg istnieje bo to już wiadomo

Do ratowania państwa? Do zarabiania pieniędzy? Nie chce Cie obrażać, ale może zastanów się najpierw nad tym co piszesz...bo to logiczne nie jest.

Tak masz rację, ale byłbyś moim poprzednikiem gdyby mnie spod widma nie wyprzedził/a... Czy mnie przekonujesz to nie wiem...chyba mamy po prostu takie samo zdanie :)

Gość Spod widma
Ta rzymianie wprowadzili te religie do swojego państwa bla bla - nie wydało ci się dziwne że najpierw zabili żyda a potem uznali jego wiarę ? Do zarabiania pieniędzy to przecież każdy niemowlak wie ;) nie łódź się że bóg istnieje

Nie wypowiadaj się na temat kwestii mojej wiary, bo nie wiesz jaka ona jest. Wiesz w Piśmie Świętym jest powiedziane, że człowiek na ziemi nie jest w stanie pojąć i zrozumieć Boga.

Gość Spod widma
Skoro nie chcesz dyskutować no to cię przecież tu nie trzymam :O

Pani cenzor, ale ktoś kto uznaje Boga i KK w najgorszej postaci (bo prócz tych złych i rzucających się w oczy jest tam wielu wspaniałych ludzi) jako NIEROZŁĄCZNE ujawnia tylko swoją głupotę i z taką osobą nie ma co dyskutować. "A każdy kto zarzuci i herezje będzie grzesznikiem bo w swojej bucie śmie ograniczać boga w jego wszemocy..." Bóg z NT jest miłosierny i wybacza, ale pod warunkiem, że klęczysz przed nim pokornie schylając głowę;) Ale to już różne interpretacje są:P

Gość Spod widma
Heh skoro nie jestem w stanie pojąć i zrozumieć boga to co nim będę sobie dupe zawracać ? :)

Tak PAN_i_CENZOR tu masz poniekąd raję. Też niby w Boga wierzę, ale w cuda, czyli interwencje Boga już nie. To też zależy co kto przez cuda rozumie. Bóg dał ludziom wolną wolę, także trochę jest to sprzeczne, iż teraz interweniuje w nasze życie.

Gość Spod widma
Sorry ale zdaje mi się schizolu że nawet z tobą nie rozmawiałam :O

PAN_i_CENZOR , miałam na myśli autorkę tematu. Ale Ty pokazałaś swoją kulturę obrażając mnie mimo, że nie zrozumiałaś całkowicie mojego postu.