Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarna dziura

boje sie- wyjsc do sklepu

Polecane posty

Gość mala czarna dziura

bo brak pieniedzy- dlatego prawie nie jem, nie mam sily wstac do toalety-fizycznie jej nie mam, boje sie wlaczyc telefon bo nikt nie zadzwoni w sprawie pracy,zadnej sprawie, boje sie wysylac aplikacje bo i tak nie odpowiadaja uciekam w internet-coraz bardziej

Gość Aleksandra J.
teraz nawet żeby być dziwką na ulicy to trzeba wysyłać CV do alfonsów wraz z listem motywacyjnym

Gość fajna kropkka
mam to samoo dkad stracilam prace, i facet tez mnie rzucil zaraz a mielismy sie zenic, nigdzie nie wychodze i tak nie mam przyjaciol, a kolezanki dzieciate i nie pogadasz

Gość kasienkaabc......
dziewczyny nie załamujcie się. Wysyłajcie, szukajcie nawet na początek jakiejś pracy przy sprzątaniu, aby parę groszy mieć i na bilet.

Gość hmumuyuy,
ja to chyba poszukam sobie sponsora... kredyty, rachunki, brak wypłaty jak na razie, wszyko na głowę się zwaliło ostatnio zastanwaim się kiedy komornik zapuka własnie nazbierałam ostatnie 12 zł klepiakami, ide po fajki, zaple to się uspokoje pracuje na umowę o dzieło, liczę, ze wieczorem bedzie przelew, miał być w południe, ale nie było.../ wczoraj miałam zapłacic ratę kredytu.......... wszystkiego mam dosyć

Gość Pasedoble
A ja wysyłam i nic, miałam pracę ale zrezygnowałam po 3,5 mca, bo to był istny mobbing, szłam tam z bólem brzucha, pamiętam, ze raz z nerwów nie poszłam, bo dostałam rozstroju żołądka. Teraz wysyłam aplikacje i mam nadzieje, że ktoś się odezwie (trzeba myśleć pozytywnie). Dzis taki piękny dzień szkoda dnia na smuty, a zawsze wierze, ze czeka nas coś dobrego tak jak i ja wierzę , że znajdę normalną, uczciwą prace:) Głowa do góry:)

Gość hmumuyuy,
dobrze, że mam co jeść, kupiłam chleb, mam jajka, jakiś makaron mieso w zamrazarce, z głodu nie umrę łanczuszek już zastawiony w lombardzie, nawet syfu w domu nie sprzątam, po prostu nie chce mi się tak życ a jeszcze nie dawano na imprezach przepieprzałam bez problemu po 200-300 zł brałam 500 zł i szłam na zakupy bez problemu tesknie za tamtymi czasami

Gość hmumuyuy,
chociaz nie wiem czy znalazłabym sponsora, kiedys byłam zadbana, w obecnej chwili nie mam nawet kasy na maszynki do golenia, włosy wołają o fryzjera, w niedzielę muszę byc na komunii chrześniaka nic tylko ryczeć

Gość mala czarna dziura
tylko nie wrozki, jedna najlepsza rzekomo w moim miescie przepowiedziala mi takie bzdury, zasugerowalam sie i zle na tym wyszlam. powiedziala mi-upierala sie wrecz ze zaloze rodzine z tym gosciem, co ze mna teraz zerwal, to bylo 4 lata temu,wtedy myslalam zeby odejsc, ale ona ze nie!!!, no i zostalam glownie z powodu jej sugestii dziewczyny-jak ktos jest w stanie deseprado, to takie wrozby dzialaja bardzo sugestywnie uwazajcie!!!

Gość hmumuyuy,
i chyba za stara tez jestem... mam 27 lat, widze ogłoszenia, gzdie chca do 25 lat no i musiałabym też wziąć się za swoj wygląd boże już nie wiem co robić powinnam pracowac, nie mam chęci kończyć kolejnego zlecenia w umowie o dzieło, jeśli na kase bede czekać znowu z 2 tygodniowym opoznieniem, ajk nie wiecej chyba posprzątam w mieszkaniu...

Gość mala czarna dziura
tak szczerze? to mi sie nie chce pracowac- bo za grosze i w mobbingu- chce miec meza,ktory bedzie o mnie dbal a ja stworze mu fajny dom jestem zdolna, mam umiejetnosci-ale w moich obecnych warunkach tylko sie wypalalam dlatego chce zyc fajnie- nie znaczy pusto i bezstersowo-zakupy ,zabawa itp., ale aktywnie, jakosciowo, razem z ukochanym, wspierac go

Gość hmumuyuy,
mala zcarna też bym tak chciała, a nie walczyć o kazdą złotowkę. kazdy dzien pracy zaczynam z biolem brzucha i wizytą w toalecie, czekam na godzine przelewu, przelew nie przychodzi nie znam niestety jezyka obcego, bo już bym wyjechała chociazby na zmywak