Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricia4554

Błagam pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość patricia4554

Postanowiłam napisać tu bo nie za bardzo mam z kim o tym porozmawiać. W tym miesiącu uprawiałam seks z swoim facetem cały czas w prezerwatywie raz zdarzyło się nam że tylko 3 razu wszedł we mnie bez, dzisiaj powinnam dostać miesiączkę ale jej brak ...;( boję się że mogę być w ciąży a teraz to nie odpowiedni moment. dodam że w poprzednim tygodniu byłam bardzo chora miałam 39 stopni gorączki i brałam duomox , rutinoscorbin, witaminę c. czy to może opóźnić mi okres? proszę o szybkie odpowiedzi ;)

oj tam, kup sobie lepiej za 7,5 zł test ciążowy , następnie go wykonaj i będziesz wiedziała :) Pozdrawiam

mysle ,ze na 99 % nie jestes w ciazy ,w ciaze nie zachodzi sie tak hop siup..tak ,to ,ze bralas leki ,chorowalas moze opoznic okres,jak i wiele innych czynnikow.Nie przejmuj sie ,to nie ciaza

Gość patricia4554
bardzo się boję , chyba poczekam do jutra: /

Gość patricia4554
jeśli do jutra nie dostanę zrobię test , ale bardzo się boję,. ;( wiem że od tak nie zachodzi się w ciążę ale tyle naczytałam sie na forum że już mam mętlik w głowie, przeczytałam nawet że przez ten płyn preejakulacyjny który wydziela facet można zajść w ciąże;

Gość patricia4554
a tak mniej więcej ile dni może mi opóźnić? ja chyba zawału dostanę tak sie stresuje ;/

Gość m.k....
a nie mozeszs sobie dzis zrobic testu?? wstydzisz sie go kupic w aptece?? lepiej na forum pytac jasnowidzow?

Gość patricia4554
Nie nie wstydzę... tylko bardzo się stresuję.

Gość patricia4554
Poza tym chyba po to jest to forum żeby móc napisać i dowiedzieć się czegoś przed zakupem testu .

Gość beatunia278
nie strsuj sie napewno nie jestes w ciazy przeciez facet nawet sie nie sposcil.. nie ma szans ale zorb test i bedziesz miala pewnosc.. a okres pewnie przez ta chorobe mi sie sponzil 3 tyg ostatnio bo tez bylam chora i bralam leki

Gość junn
Nie panikujesz za bardzo? przecież jeszcze nawet jeden dzień ci się okres nie spóźnia. Wyluzuj bo sama sobie przez to tylko okres opóźniasz.

Gość patricia4554
Jestem wielką panikarą... wiem stres też opóźnia okres ale jakoś nie potrafię się wyluzować staram się nie myśleć o tym ale sama już za bardzo koloryzuję , niby ciąża to nie hop siup ale sami widzimy ile jest wpadek.

Gość junn
jeżeli jesteś taką panikarą to dlaczego pozwalasz facetowi wchodzić bez zabezpieczenia? A potem schizujesz przez to.

Gość patricia4554
Obiecałam sobie że bez gumy nie ale to był taki spontan tylko trzy razy we mnie wszedł. już powiedziałam mu że to nie jest czas na dziecko że nie chce robić tego bez gumy... powiedział że rozumie mnie doskonale i po tym ostatnim razie cały czas w prezerwatywie.