Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glllllllllllllllllllluuuu

Dużo łatwiej wychowywać DZIEWCZYNKI!!!

Polecane posty

Gość glllllllllllllllllllluuuu

Mam skale porównawczą, widzę, ze mimo takiego samego podejscia, dziewczyny sa niemalze idealne jako dzieci, chlopaki - masakra. Córki przyjmuja wlasciwie bez wiekszych protestow nakazy, zakazy, sa rozsadne, chlopaki wrzeszcza, buntuja sie... nie wyrabiam juz... :-O No ale i tak kocham :-)

Gość mama dowjki...
a mi sie wydaje ze jest na odwrót, dziewczynki są wredne po prostu, chłopcy kombinuja ale są tacy bardziej sympatyczni , nawet na placach zabaw widze takie za przeproszeniem rozwydrzone małe damulki..a chłopaczki są fajniejsi

Gość rurururur
a to ile wychowałaś tych dziewczynek i chłopców, że już mówisz o tym jak pewnik po badaniach naukowych na próbie badawczej 1000 osób? ja jestem mamą dziewczynki - diabła wcielonego i znam wiele takich innych. Każde dziecko inne - bez wględu na płeć. Może tobie się tak trafiło i tyle.

Gość mama dowjki...
no tak kazde dziecko mainny temperamaent ale np z moich obserwacji na placach zabaw wynika ze dziewczynki robią często na złość... sama mam chłpczyka i dziewczynke i w moim przypadku tez córcia nie mozliwa!! zero słuchu.. mały spi to zaczyna na złość krzyczec zeby go obudzic, na odwrót juz tak nie ma synek jak wie ze siostrzyczka spi to ciuchutko i jeszcze mnie ucisza, chłopczyk ma 2 latka, córka 4 . szwagierki córeczki tez jak przyjada wszystko robia co im sie zakaze , wyrywają zabawki małemu , skacza po kanapach itd