Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytonormalneee

kłucie w odbycie przrd okresem

Polecane posty

Gość czytonormalneee

czsami mam tak ze na kilka dni przed okresem kluje mnie w odbycie i w poblizu pochwy, mam tez wtedy wrazliwe jelita tzn czesto oddaje gazy, miewam luzny stolec. czy to normalne?

Gość Wścipska0000009
Dobre pytanie tez tak miewam. Od razu kupka jest luźniejsza. Prosimy o opinie na ten temat.

Gość może masz
hemoroidy,zwykle jak są to odczuwa się kłucie w odbycie

Gość czytonormalneee
raczej hemoroidow jeszcze nie mam. ale te klucia w pierwsze dni okresu albo przed okresem mam juz wlasiwie odkad miesiaczkuje czyli od prawie 20 lat. dodam ze jestem straszny nerwus. wczroaj mialam to klucie a dzis lekka biegunke (jestem 5 dni przed okresem)ale tez wczoraj dostalam wiadomosc ze jutro mam rozmowe kwalifikacyjna . i juz sie stresuje. burczy mi w brzuchu dopiero co zjadlam obad jakas godzine temu a juz czuje glod. od tyg biore terz krople oczyszczajace herbapolu. wczoraj zazylam 2 razy zamiast raz. dzs nie bralam wcale zebym jutro nie miala problemow. kropelki nie sa jakies mocne maja zilowy sklad-pokrzywa, fiolek, czerwonokrzew czy jakos tak,trawa cytrynowa.

Gość agula8
przed miesiączką takie dolegliwości mogą byc normalne-to sprawa hormonów, Ale możesz spróbowac brac probiotyki doustne-reguluja prace jelit i odbudowuja florę pochwy.JA co jakiś czas robię sobie kurację provagiem/20 dni/.Jeśli bardzo się niepokoisz idź do lekarza, bo może to jakaś doleglwość której sama nie zdiagnozujesz.///

Gość Apasz24
Spróbuj jeść Chapi ... ponoć po tym pieski robią "zdrowe kupki", może i Tobie pomoże ...