Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka za kierownicą

Kto robił prawo jazdy w OSK MOTOREX w Zielonej Górze?

Polecane posty

Gość dusiapusiaczka
i co? jak wrażenia? bo ja szukam czegoś tam i się zastanawiam

Gość dręwotek12
ja co rpawa nie robiłem w tej szkole, ale mogę za to polecić stronkę www.autoq.pl - tam znajdziecie ceny, szkoły i konkretne promocje dla danego miasta. To naprawdę udany pomysł, bo pozwala zaoszczędzić sporo czasu powodzenia w zdawaniu!

Gość gość
a ja robiłam, uczył mnie wiesław brzoza, polecam gorąco

Gość gość
Polecam gorąco Motorex w ogóle! Bardzo życzliwi i profesjonalni ludzie. Duże zaangażowanie w interesy kuranta. Atmosfera bardzo swobodna, właściciel zawsze gotów do pomocy we wszystkich kwestiach papierkowych. Polecam teorię z Panem Mieciem i jazdy z Panem Brzozą. Fantastyczny instruktor, bardzo indywidualnie podchodzi do kursanta, jest w 100% skoncentrowany na nim, dostosowuje metody pracy do konkretnej osoby, a przy tym niezwykle sympatyczny, zabawny człowiek, o wiecznym dobrym humorze. Żadnych ukrytych opłat, oblewania wewnętrznych, czy innego naciągania na pieniądze. 10/10!

Gość gość
Gorąco polecam Pana Wiesława Brzozę, instruktor z klasą i własnymi metodami na opanowanie nauki jazdy. zdałam egzamin za pierwszym razem więc widać, że jego nauka owocuje :) POLECAM !!!

Gość gość
Robiłam prawko w Moterexie trzy lata temu. Instruktor Krzysztof Maćkowiak. Rewelacja opanowany, potrafi wytłumaczyć jak wykonać manerw i znaleźć sposób jak nauczyć kursanta tego maneru

Gość gość
Robiłem prawko w Motorexie . Szkoła w porządku . Polecam Krzysztofa Maćkowiak. Świetnie uczy kazda godzina jazdy w 100 procentach wykorzystana . Egzamin zdałem za pierwszym razem.

Gość Joasia

Robiłam prawko w Super Prawo jazdy i muszę przyznać, że szkoła jest bardzo fajna. Mili instruktorzy, którzy służą pomocą przy drobnych wpadkach i zawsze powiedzą co i jak nalezy zrobić 

Gość Ela

Ja to muszę polecić Pana Jacka z Akademii Nauki Jazdy, no świetny instruktor, z podejsciem do człowieka, miły i posiada ogromną widzę. Bardzo przyjemna szkoła jazdy 

Gość Maciek

Również polecam Akademię Nauki Jazdy. Nie mam tej szkole nic do zarzucenia, wszystko przebiegło w miłej profesjonalnej atmosferze i udało mi się nawet zdać za pierwszym razem 😄