Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mama dwojki

prywatny zlobek i przedszkole w Szczecinie

Polecane posty

Dziewczyny wasze typy! (jak w temacie)

Gość doradzcie mi prosze
hej zalezy czego oczekujesz jaka sume chcesz przeznaczyc moj syn ponad 2 lata chodzil do jednego prywatnego, jestem mega zadowolona, od wrzesnia idzie do panstwowego w ktorej czesci miasta interesuje cie placowka?

Gość doradzcie mi prosze
moj chodził do kropeczek na królowej jadwigi domowa atmosfera, bardzo miła włascicielka, panie opiekujace się też jest to forma placówki która łaczy i nauke i zabawe ale zajec takich typowych jak rytmika, logopedia czy jezyki obce nie było posiłki gotowane są przez jedna z pań, dzieci szczesliwe, najedzone, czyste przyjmuja dzieci od 6 mc-a zycia do bodajże 5, wiem ze jest tam 2 dzieci innej narodowosci co jest bardzo fajne moim zdaniem dla naszych białych dzieci opieka od 6 rano do 18, mozna za wczesniejsza umowa pozostawic dzieci na dluzej, placilam 550zł

Super!! Bardzo ci dziekuje za odpowiedz! Bardzo mi pomoglas :) Zaraz szukam kontaktu tam do nich i wysle maila :) W sumie to w centrum, wiec ewentualnie tez mogloby byc. Z tego co sie orientuje ciezko jest znalezc zlobek polaczony z przedszkolem, zwykle jest jedno lub drugie.

Bardzo ci dziekuje za pomoc. Wlasnie wyslalam do nich maila, zobaczymy co mi odpisza :)

Gość doradzcie mi prosze
wiesz co najlepiej zadzwonic umowic sie osobiscie, obejrzec miejsce zadac pytania i podjac decyzje

Gość Zadowolona Mama
Moim numerem jeden jest Punkt Przedszkolny Expercik na Warszewie. Moje dziecko jest tam zadowolone, chętnie chodzi do przedszkola. Uwielbia swoją ukochaną Panią, która oddaje całe serce w pracy z dziećmi. Przedszkole proponuje bardzo wiele zajęć. Co bardzo mnie zaskoczyło mój dotychczas wycofany dwulatek stał się śmielszy i bardziej samodzielny. Jestem bardzo zadowolona i polecam z całego serca kadrę Expercika !

Gość gość
Moje córki chodziły do DOMOWEGO PRZEDSZKOLA przy Noakowskiego 64, cudowna, rodzinna atmosfera, 2 grupy wiekowe, przemiłe i serdeczne Panie nauczycielki i opiekunki :) Nasze skarby zawsze chętnie szły do przedszkola i o dziwo zjadały całe obiadki, które przyrządza Pani Renia...duży plac zabaw :) Niskie czesne :)

Gość gość
Z całą odpowiedzialnością polecam niepubliczne przedszkole Promyk ze Szczecina http://www.promyk.szczecin.pl/ Moje dziecko było bardzo szczęśliwe jak tam chodziło. W przedszkolu nauczyło się samodzielności, poznało nowe zajęcia, rozwinęło swoje pasje, miało dużo miłych koleżanek i kolegów. Ogólnie nie chciało jej się wracać do domu, tak jej się podobało w tym przedszkolu.

Gość gość
mój brat chodził do przedszkola na budziszyńskiej :) też całkiem miło

Ja osobiście jako szczęśliwy tata, mogę polecić przedszkole Tęczowa Łąka na Zaleskiego. Jakby ktoś był zainteresowany, to oto link - http://www.zaleskiego.pl/o-nas.html Moje dziecko jest w nim szczęśliwe i chętnie tam chodzi. Prowadzone zajęcia są atrakcyjne. Uczą się języka angielskiego. Bawią się i edukują. Atmosfera jest przyjazna. A i jakby ktoś nie zdążył odebrać dziecka na czas, to panie przedszkolanki już się nim zaopiekują. Polecam 

Gość gość
chciałam poczytac opinie,bo tez rozgladam się za złobkiem,a tu same reklamy pisane przez pracownikow albo włascicieli chcemy opinii rodziców a nie spamu!!!!!!

Gość gość
Mój typ : Klub Maluszka Łączka Bączka, bo... mieści się w cichej, bezpiecznej okolicy i zwracając uwagę na rozwijanie zainteresowań u dzieci.

Gość gość
Mega negatywna ocena. Żłobek Tuptuś przy ul. Witkiewicza w Szczecinie. Wczoraj ok godz. 15.30 Były dwie Panie opiekunki z dziećmi na placu zabawprzy ul. Witkiewicza. Był 30 stopniowy upał, dziewczynka była ciepło ubrana (długie spodnie) i bardzo płakała w piaskownicy i chciała wyjść. Pseudo wychowawczyni wciskała ją tam z powrotem, dziecko chwilami zanosiło się od płaczu. Na zwrócenie uwagi przez moją sąsiadkę tej pani, że tak nie wolno postępować z dziećmi, odparła, że rodzice mówili żeby nie przejmować się jej płaczem, bo ona teraz taka jest, bo ząbkuje". Myślę, że na pewno nie mieli na myśli takiego znęcania się. Gdy dziecko dalej zanosiło się od płaczu, druga pseudo opiekunka zapytała czy podać tej wózek. Dziecko na siłę włożono i "unieruchomiono" pasami, pozostawiając na słońcu w trzydziesto stopniowym upale, chodź nie daleko był cień!

Gość gość
Dziwi mnie to co napisalas o Tuptusiu, moj corka tam chodzila i było wszystko ok. A słowo "znęcanie sie" to bardzo poważne oskarżenie. Ja nie zauważyłam niczego zlego a czesto przychodzilam po corkę bez zapowiedzi.

Gość gość
Ja ze swej strony mogę polecić ci przedszkole Promyk na wałach chrobrego www.promyk.szczecin.pl Mój syn tam chodził i był bardzo zadowolony. Mają tam chyba też żłobek więc tak jak ci na tym zależało wszystko w jednym miejscu.

Gość gość
Promyk ma Walach lub Expercik na Morenowej (Warszewo).

Gość gość
hej. Chcialabym postac od Nowego Roku synka do niepublicznego zlobka - bedzie mial 13,5 miesiaca. Mozecie jeszcze cos polecic? Chodzi jakies dziecko do zlobka "Usmiech"? pozdrawiam

Gość gość
czy ktoś coś wie? :-) :-)

Gość gość
Moje dzieciaczki chodzą do www.szkolapromyk.szczecin.pl, starszy syn do podstawówki, a mlodszy do przedszkola. Mamy z męzem łatwiej bo mozemy ich jednocześnie odbierac, a warunki tez tam sa na wysokim poziomie.

Gość szczeciniankaa
Polecam przedszkole Bim Bam Bom http://bim-bam-bom.edu.pl do którego moja córka chodzi od pół roku, przemiłe panie, wiele zajęć rozwijających nasze pociechy, duży ogród no i super lokalizacja, blisko do różanki i parku

Gość gość
Ja się na razie wtrzymałam ze żlobkiem zreszta i tak bylo kiepsko z miejscami :( ale corka chodzi na takie zajęcia ala rytmika do szkoły muzycznej Artyz. Bardzo fajne zajęcia, warto posłać na coś takiego dziecko, ma kontakt z rowieśnikami i zawsze ruch się przyda :) na http://artyz.pl/ są opisy tych zajęc

Gość gość
Moim numerem jeden jest przedszkole http://przedszkolewarszewo.pl/kontakt/. Chodził tam mój synek a teraz córka. Oprócz świetnej opieki zapewniają tez fajne zajęcia dodatkowe - my korzystamy z zajęc plastycznych a poza tym taekwondo i warsztatów teatralnych

Gość gość
Moim numerem jeden jest przedszkole http://przedszkolewarszewo.pl/kontakt/. Chodził tam mój synek a teraz córka. Oprócz świetnej opieki zapewniają tez fajne zajęcia dodatkowe - my korzystamy z zajęc plastycznych a poza tym taekwondo i warsztatów teatralnych

Gość gość
Też polecam przedszkole www.promyk.szczecin.pl, o którym ktoś tutaj wspominał. Chyba najlepsze prywatne przedszkole w Szczecinie. Mój syn chodził do nich i lubił tam przebywać.

Gość gość
Moje dzieci chodziły do BUSa na Szczecińskiej. Podobały mi się listy obiadowe- rodzice wiedzieli ile zjadlo dziecko. Dzieci mogły się brudzić, zajadać owoce i warzywa prosto z ogrodu. Pani Jadzia robila dzieciom koki, warkoczyki, bo w domu nie pozwalały sie czesać. Trzecie dziecko zapisalismy do Busa na Niemcewicza 40. To nowa placówka, wiec sa jeszcze miejsca. Juz chodzimy na zajęcia przygotowujace do przedszkola.

Gość gość
U naszej Kingi w momencie, gdy zaczęła chodzić i mówić, zauważyliśmy zdolności muzyczne. Szukaliśmy przedszkola, które rozwija takie zdolności. Wybraliśmy www.promyk.szczecin.pl i to był doskonały wybór. Zajęcia wokalne, taniec i nauka gry na skrzypcach, przygotowały Kingę do muzycznej szkoły podstawowej.