Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdrkjl4k

nie mam piersi!!!!

Polecane posty

Gość jdrkjl4k

jestem załamana! Mam dwoje dzieci 3latka i drugie roczne. Męza któremu się to nie podoba, który chciałby miec kobietę.... Moje piersi są obrzydliwe, a w zasadzie to że ich nie mam... prawa piers jest troszke większa od lewej która wystaje moze na 2cm... :( Dodam że nosze duze staniki żeby "lepiej wygladać" ale to nic skoro musze sie przed mężem rozebrać i rozpaczać

Gość dfjk
co to za maz ktory mowi Ci ze nie lubi Twoich piersi. skoro ich nie lubil to po co sie z Toba ozenil?

Gość jdrkjl4k
on mi tego nie mówi... ja to czuje i widze

Gość ertgretertre
skoro stać cię na dwójke dzieci to zasuwaj do chirurga na konsultacje, może uda się coś zrobić z twoimi cyckami :classic_cool:

chirurg potrafi zrobić coś z niczego, zjrzyj na strony klinik i spójrz w zakladki typu "efekty"

Gość izusia.87
Kurcze jaki mój mąż jest ham itp.ale ,moje ciało uwielbia po ciązy i przed ale teraz chyba bardziej:) moje piersi też się zmieniły nie są aż tak jędrne raczej takie mięciutkie a on je kocha:)i też są małe może n ie tak jak twoje bo bam miseczke b,ale nauczyłam się siebie akceptować przed ciąż ich nie nawidziłam a teraz sama sobie je obmacuję:):P